Mám známosť už druhý mesiac, intenzívne spolu spávame asi tretí týzden, tj každý deň 🙂. Ale tento posledný týžden som začala mať neprijemný výtok, a počas styku ma to aj neprijemne palilo, a už aj on sa mi sťažoval, že ho páli... Pohlavnu chorobu z nas nema ani jeden, boli sme pred mesiacom na komplet vyšetrení. Môže to byt tým, že sa telo prispôsobuje? alebo že sme ešte čerstvo "zalubený a nenásitný" ? Ked viete mi prosim poradte, diky.
tak to si to vysetrenie zopakujte a cim skor, najma u gynekologa.....a bude Vas zrejme treba preliecit oboch.
určite mykoza 🙂
tiež to vidím na mykozu
moze to byt nejaky gynekologicky zapal, napriklad kvasinkovy zapal posvy,alebo iny.Pri tychto infekcnych zapaloch je caste palenie, bolest pri pohlavnom styku..
Tieto veci budes este asi musiet riesit s Dr., tu ti nikto nepovie, co mate 😒
Samozrejme, palenie mohlo prsit aj tym, ze nemas dostatok lubrikacie, ale to by si nemala ten vytok.ak vyytok pali, zapacha, vyzera divne, je ho vela, vacsinou nieco nie je v poriadku..
ahojte, tieto problemy nemozu vniknut ked sa uzivaju aj antibiotika?
s najvacsou pravdepodobnostou mate obaja kvasinky.. chod k doktorovi , pozrie sa na teba, dostanete tabtletky a krem obaja a prejde to, je nutne preliecit oboch, inak to mas dalsim sexom hned naspat. dovtedy by som sa pohlavnemu styku vyhla uplne, pripadne s gumou.. ale najlepsie vobec... zbytocne sa to tam drazdi..
Treba zájsť k dokymu, potom budete múdrejší, nič v tom vážne nevidím ale lepšie vedieť čo mi je ako žiť v strachu ... 😉 Podľa mňa, Ti dajú len nejaké lieky, mastičky a do 3 dní budeš fit, mala som to aj ja, takto som vždy obišla a šla ďalej ... Len si užívajte ale s rozumom, život je krátky aby sa rýchlo premárnil 😉
tiez to vidim na mykozu 😕 😅
ja to vidim na nejaku infekciu....treba preliecit oboch. potom by som asi pouzivala lubrikant, lebo podla mna aj sexom sa drazdi sliznica a moze nachytat bakterie..
kup si v lekarni jenamazol a urcite ti pomoze 😉
mykoza
vyskúšaj canesten myslím, že majú aj čípky už opýtaj sa v lekárni aj ked najlepší je na toto lekár ale myslím, že ide o mykozu ☹ čo nie je tragedia len je to nepríjemné
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skor by som to videla na mykozu kedze sa aj vytok objavil, urcite potrebne preliecit 😉