Mám známosť už druhý mesiac, intenzívne spolu spávame asi tretí týzden, tj každý deň . Ale tento posledný týžden som začala mať neprijemný výtok, a počas styku ma to aj neprijemne palilo, a už aj on sa mi sťažoval, že ho páli... Pohlavnu chorobu z nas nema ani jeden, boli sme pred mesiacom na komplet vyšetrení. Môže to byt tým, že sa telo prispôsobuje? alebo že sme ešte čerstvo "zalubený a nenásitný" ? ešte dodám, že pred 2 týždnami som dobrala silné antibiotika. Ked viete mi prosim poradte, diky.
ano, hej ale kvôli diskusie som to sem znova dala...
@kira84 jaj,prepac som si nevsimla ze to je diskusia 🙂
Neboj aj ja to sem tam mam a to je tim ze drahy ked si ho umyje mydlom tak ma to pali :( inac nie
A nebo skoc na gyndu a povedz to lekarke aky mas problem aby si tam nemala nejaky zapal aj
jasne može to byť aj antibiotikami treba sa preliečiť a potom skusiť milovanie treba si dať pauzu.Tento pocit poznám tiež som brala antibiotiká a hneď to bolo pálenie svrbenie.
Dakujem Vám holky za ochotu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/palivy-pocit-pri-a-po-pohlavnom-styku-3/ uz si taku otazku polozila 😅