Ahojte baby pociťovali ste pred príchodom ms (ktorú ste už nečakali) pálenie záhy ako príznak?
Ja nie, az casom ale v 3mesiaci. Teraz ma palila dost casto zaha 10 m po porode, na preventivnej prehliadke som to povedala, robili mi test na helikobakter a mala som ho pozitivny... cize moze to byt aj iny priznak ako tehotenstva... ale drzim palce 🙂
@noami12 mňa zvykne trocha len nie veľmi pred ms akoby pms tak som chcela len vedieť či je všetko stratené už alebo sa to stáva... mám aj bolestivé prsníky aj kŕče som dosť pociťovala od ovu až doteraz no to pálenie záhy ma uzemnilo😅 ale ďakujem uvidím no počkám si
Prsniky ma boleli, ale velmi moc. V noci som sa na bolest budievala. Inak to pride ked to budes najmenej cakat, tiez som sa kontrolovala vsetko som pripisovala tehotenstvu 2 roky, a zrazu ten jeden mesiac som sa vobec nijako nekontrolovala, dokonca som si ani neuvedomila ze mi ms meska uz tyzden, v tescu som isla okolo testov tak som si povedala ze si ho len tak kupim, aj ked viem ze tam nebudu 2... no a tie 2 ciarky tam akurat boli :D
Ja mam pravidelne pred MS silne palenie,na ktore nepomaha nic,takze ano je to priznak PMS
@noami12 tak vyše roka som to nechávala len tak že nebudem riešiť ale myslím na to preto lebo ak sa nepodarí do júna tak pôjdem na odporúčanie gynekológa, lebo ten mi nasadil inofolic a že ak nezaberie do polroka, tak mám prísť na ďalšie vyšetrenia. Niekedy ku psychickej pohode prispeje fakt že žena vie že všetko je s ňou v poriadku a že musia len trafiť vhodnú chvíľu keby viem že som úplne zdravá tak s tým nemám problém nič neriešiť a len si bezstarostne užívať ale občas mi napadne či je v mojom tele všetko zdravotne v poriadku a preto sa neviem tak nesledovat teda po pár mesiacoch je tento mesiac zrovna ten kedy sa sledujem lebo boli úplne najideálnejšie podmienky aj ovu celkom jasna (ja sa práveže nesledujem takže keď som mala očividné príznaky ovu tak som sa potešila že konečne som si všimla kedy ju vlastne mám☺️) tak som mala od začiatku taku zvedavosť že či sa nezadarilo po celý rok som ovu neriešila preto som asi taká nedočkavo- zvedavá 😅
@iwesska u mňa je to zriedkavy príznak PMS preto to nepokladám ešte za istotu prichádzajúcej ms ale ak príde tak príde 😌
Inak ja som tiez zobrala inofolic, lebo mne gyn povedal ze sa vsadi ze do 3 mesiacov pridem tehotna, tak som si ho nasadila a nerozmyslala, spoliehala som ze ked neotehotniem do 3 mesiacov tak budeme to nejako riesit konecne, no na dalsi mesiac uz som prisla ku gyn ako tehotna :D poradim ti, pi ho ale ried si ho iba tak na 2 glgy, nech je silnejsi tam je pisane aj aby sa iba z trochu vody zriedil. Vacsinou to rieda s plnym poharom, a vlastne pred ovu a v case ovu som aj jedla ananas... a uz po ovu som vypla a nic neriesila :D
@noami12 áno áno riešim ho len na dva glgy ale ďakujem za tip💕....vieš čo ja neviem či to mne pomôže lebo ho beriem už druhýkrát ten prvýkrát som prestala vzdala som to s ním ale potom som si povedala že dominam aspoň balenie nech sa nevyhodi lebo už koncom marca konci záruka tak som si povedala že skúsim tak som zvedavá a keď nič objednám sa na gyndu na podrobné vyšetrenia lebo že gynekológovia majú zmluvy s poisťovňami a tie majú najskôr pred vyšetreniami povinnosť predpísať nejaké vitamíny atď preto to moc gyndošovia nechcú robiť predtým ako ti predpisu nejaké veci....neviem sa dočkať či prídu alebo čo 😅😅 keď človek nevie je horsie ako keď vie
To fakt ? Ja som mohla ísť hneď na laparoskopiu, na preukaz vajcovodov... ale povedala som si ze skúsim ten inofolic a dobre som spravila, každopádne ti držím palce nech si nájdeš čoskoro II 🙂
@noami12 hej žiaľ je to tak a keď mi odmietol gyndoš spraviť vyšetrenia so slovami "nebudeme teraz robiť vyšetrenie hormonálneho profilu máme "svoje" postupy to sa bude riešiť neskôr, pozrite ste mladá skúste tieto vitamíny a keď sa nepodarí po pár mesiacoch prídete na vyšetrenie" tak sa mi to len potvrdilo.... A ďakujem pekne🤍 si zlatá
Nerozmýšľala ste nad zmenou gyn ? Lebo takýto prístup ze ste mladá je dobra výhovorka podľa mňa
@noami12 neviem počúvala som na neho celkom dobré recenzie a že je naozaj odborník v tom čo robí takže nechcem to ešte vzdávať pretože teraz som k nemu prešla od iného doktora ... Ale asi nad tým pouvažujem neskôr keď tak uvidíme ako zareaguje teraz keď zoberiem tieto vitamíny a predpokladám že nepomôžu tak čo bude chcieť ďalej robiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jeden z príznakov tehu*