Ovulka po mimomaternicovom tehotenstve

ivveettaa
22. feb 2012

Mám po MMT, pri ktorom mi vzali jeden vajíčkovod. Ako prebieha teraz ovulka dievčatá? Čítala som, že každý druhý mesiac. Ale ja mám pozitívne ovu testy pravidelne každý mesiac. Ako je to možné? Testujem už dlho, a riadne silné koľajnice mesiac čo mesiac, nie každý druhý. Či som zase ja inakšia 😀

boise
22. feb 2012

pri vyoperovaní jedného vaječníka druhý vaječník naplno preberá funkciu opačného. Takže šanca na otehotnenie je takmer rovnaká, závisí na funkčnosti vajcovodu....kľudne môže byť ovulka každý mesiac 😉

aha...vajickovod....sry... http://www.woman.sk/2011/06/ovulacia-a-vybraty-...

ivveettaa
autor
22. feb 2012

@boise jéj, ďakujem, a ja že čo to má znamenať 🙂

adriana132
27. jan 2015

@ivveettaa prosim ta nasla si o tom viac info? ..ak tu teda este chodis...som na tom rovnako ...a moj sedliacky rozum mi hovori ze teda ovulacia bude prebiehat kazdy mesiac (lebo ju riadi vajecnik)avsak ak je na tej strane kde nie je vajickovod,tak otehotnenie je takmer nemozne, iba ak by sa vajicko vybralo v brusnej dutine smerom k druhemu vajcovodu aten by ho zachytil tak by bolo mozne otehotniet ale to je vraj malo pravdepodobne

adriana132
27. jan 2015

Aha...uz som precitala ten odkaz...takze je to tak ako som si myslela ..tak este sono ..no co..nechcelo sa mi ist k doktorke taak asi budem musiet

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre