Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu. Prosim, žiadne útočne komentáre, len sa pýtam nakoľko som sa s týmto nestretla ešte.
Teraz by som mala dostať MS, mám v podstate nepravidelnú MS, ovulaciu si zabúdam sledovať testami, resp. Kvôli práci nestíham, max raz za jeden- dva dni v obdobi, kedy si pocitovo myslím, že ju mám.
Znamená niečo takýto ovulačny test v čase očakávanej MS? Tehotenský test som si robila až po ovulačnom, nakoľko som cakala na kuriéra s testami 😅…
Tehotenský je pravdepodobne bez náznaku druhej čiarky. Ten ovulačny mám považovať za bezpredmentný a vylúčiť tehotenstvo?
Ovulacny moze ukazat tehu len vtedy ak su obe rovnako silne, nie ked je tam naznak ciarky
@lalilla ďakujem, toto som potrebovala vedieť 🙂
Ahoj. Mne akurát dnes vyšiel digitálny test + 1-2, paličkový veľmi, ale naozaj veľmi slabý duch. Teraz som si skúsila spraviť ovulačný a testovacia čiarka je slabá (ale výraznejšia ako tvoja). Pri prvom tehotenstve mi vyšiel ovulačný test mega pozitívny, ale tam už aj na tehotenskom teste bola viditeľná druhá čiarka.
@ysseba držím palce ✊🏽😊
mne sa už pomaly rozplýva sen o živote s deťmi ..
Koľko sa snažíte?
@ysseba 2 roky
Test pred ms už s tým nič nemá. Tým sleduješ ovuláciu nie tehotenstvo.
@1mimka18 odvtedy ako ukazuje 🤦♀️ toto je môj ovulacny test megapozitivny. Taky som nemala ani v čase ovulácie a tu som už mala potvrdene tehotenstvo aj z krvi
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ako negatívny ovulačný test ma odhaliť tehotenstvo?