Ahojte dievčatá v sobotu by som mala mať ovulaciu podľa mojich výpočtov . Robím si denne testy včera veľmi slabý a dnes takto večer takýto výsledok . Je už pozitívny a prebehne ovulacia do 12 h ? Moja polovička príde až zajtra v noci . Takze ak je pozitívny tak prebehne ovulacia mimo . Ďakujem za odpovede 🥹
Podľa mňa to ešte nie je pozitívny test 😏
@klaudi27 urobím ešte zajtra večer
Ešte radšej počkaj na komentár niekoho iného kto je skúsenejší ako ja🙂 ja si myslím,že ešte by stmavol 😊
@klaudi27 ak je pozitívny tak mám smolu tento mesiac 😅
Tento test je negatívny.
To ešte nieje pozitívne vyckaj den
Manžel príde akurát
Dievčatá skúsim zajtra môžem aj doobeda alebo tak ako dnes večer ?
Test je negatívny musia byt rovnako silne čiarky alebo testovacia silnejšia ako kontrolná.. testuj teraz 2x denne - doobeda aj poobede aby si mala šancu zachytiť vrchol ..
Áno testuj aj doobedu naj pred obedom vecer
tiež je dobré testovať sa okolo obeda a napr. mne večer okolo pol10 vyšiel pozitívny ovu test.
@timbob ďakujem otestovala som sa teraz a čiarka je rovnaká ako včera večer otestujem večer ❤️
No, ešte mu málo chýba, tá testovacia čiarka má byť rovnaká, ako tá kontrolná, ešte kľudne testuj.
@bylinka25 ďakujem prvý zhora robený teraz druhý pod ním o 8 a ten posledný včera o 8 . Nie sú ani jeden pozitívny však ? Ovulacia by mala byt zajtra a testy takéto 🥹
Podľa mňa ti testy už slabnú.
@zuzanockamt prvý bol úplne negatívny a toto je deň po dni
@zuzanockamt 🥹🥹🥹
Všetky sú negatívne.
@zuzanockamt ďakujem 🥹🥹🥹
Možno vrchol bol v noci ak je hlien snažte sa
@sofia1979 uz nie je hlien a manžel príde až v noci 🥺
Nie, sú negatívne, ešte testuj.
@mrsbntm podla aplikácie by som mala mať v nedeľu ale podľa toho ze som mala včera ťahavý hlien a aj bolesti krížov atd som mala si najväčšiu hladinu . Dnes už výtok mám ale riedky a mám silne bolesti ako pred menzesom myslím ze som to prepásla teraz som si urobila a slabá čiarka . 🥺
@bylinka25 testujem štyri dni prvý bol negat čiarka ako vlas a naraz mi vyšli hentie silnejšie jeden večer o pol 10 a druhý dnes ráno o 8. Teraz som si robila večer a negatívny zase len vlas . Ja som to asi prepásla aj keď neviem prečo keď píšu na letáku ze stačí raz za deň testovať . Takže buď nemám tento mesiac ovulaciu alebo som to na figu testovala alebo este len bude pozitívny. Menzes som mala 28.1 cyklus 28 dňový takže vychádza ovulacia na nedeľu ale asi prebehla skôr .
Ak 28.1. bol 1DC tak ovulácia ešte iba príde. Testuj do 19DC cca, teda ja by som to robila tak. Môžes ju mat aj posunutu.
Autorka
Testovala som aj 4-krát denne. Môže byť, že to jednoducho nestihneš zachytiť. Ja som mala test pozitívny a o dve hodiny už čiarka slabšia - čiže negatívny.
@mrsbntm prosím ta a kedy by mohla prist ? Rátam čosi nedeľa a pondelok ? Ale testy sú stále negatívne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Fotky dnes robené testy o 18.00