Ovulačný testík

8. feb 2024

Ahojte dievčatá v sobotu by som mala mať ovulaciu podľa mojich výpočtov . Robím si denne testy včera veľmi slabý a dnes takto večer takýto výsledok . Je už pozitívny a prebehne ovulacia do 12 h ? Moja polovička príde až zajtra v noci . Takze ak je pozitívny tak prebehne ovulacia mimo . Ďakujem za odpovede 🥹

autor
8. feb 2024

Fotky dnes robené testy o 18.00

klaudi27
8. feb 2024

Podľa mňa to ešte nie je pozitívny test 😏

autor
8. feb 2024

@klaudi27 urobím ešte zajtra večer

klaudi27
8. feb 2024

Ešte radšej počkaj na komentár niekoho iného kto je skúsenejší ako ja🙂 ja si myslím,že ešte by stmavol 😊

autor
8. feb 2024

@klaudi27 ak je pozitívny tak mám smolu tento mesiac 😅

timbob
8. feb 2024

Tento test je negatívny.

sofia1979
8. feb 2024

To ešte nieje pozitívne vyckaj den

sofia1979
8. feb 2024

Manžel príde akurát

autor
8. feb 2024

Dievčatá skúsim zajtra môžem aj doobeda alebo tak ako dnes večer ?

nikolk0
8. feb 2024

Test je negatívny musia byt rovnako silne čiarky alebo testovacia silnejšia ako kontrolná.. testuj teraz 2x denne - doobeda aj poobede aby si mala šancu zachytiť vrchol ..

sofia1979
9. feb 2024

Áno testuj aj doobedu naj pred obedom vecer

timbob
9. feb 2024

tiež je dobré testovať sa okolo obeda a napr. mne večer okolo pol10 vyšiel pozitívny ovu test.

autor
9. feb 2024

@timbob ďakujem otestovala som sa teraz a čiarka je rovnaká ako včera večer otestujem večer ❤️

bylinka25
9. feb 2024

No, ešte mu málo chýba, tá testovacia čiarka má byť rovnaká, ako tá kontrolná, ešte kľudne testuj.

autor
9. feb 2024

@bylinka25 ďakujem prvý zhora robený teraz druhý pod ním o 8 a ten posledný včera o 8 . Nie sú ani jeden pozitívny však ? Ovulacia by mala byt zajtra a testy takéto 🥹

zuzanockamt
9. feb 2024

Podľa mňa ti testy už slabnú.

autor
9. feb 2024

@zuzanockamt prvý bol úplne negatívny a toto je deň po dni

autor
9. feb 2024

@zuzanockamt 🥹🥹🥹

zuzanockamt
9. feb 2024

Všetky sú negatívne.

autor
9. feb 2024

@zuzanockamt ďakujem 🥹🥹🥹

sofia1979
9. feb 2024

Možno vrchol bol v noci ak je hlien snažte sa

autor
9. feb 2024

@sofia1979 uz nie je hlien a manžel príde až v noci 🥺

mrsbntm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bylinka25
9. feb 2024

Nie, sú negatívne, ešte testuj.

autor
9. feb 2024

@mrsbntm podla aplikácie by som mala mať v nedeľu ale podľa toho ze som mala včera ťahavý hlien a aj bolesti krížov atd som mala si najväčšiu hladinu . Dnes už výtok mám ale riedky a mám silne bolesti ako pred menzesom myslím ze som to prepásla teraz som si urobila a slabá čiarka . 🥺

autor
9. feb 2024

@bylinka25 testujem štyri dni prvý bol negat čiarka ako vlas a naraz mi vyšli hentie silnejšie jeden večer o pol 10 a druhý dnes ráno o 8. Teraz som si robila večer a negatívny zase len vlas . Ja som to asi prepásla aj keď neviem prečo keď píšu na letáku ze stačí raz za deň testovať . Takže buď nemám tento mesiac ovulaciu alebo som to na figu testovala alebo este len bude pozitívny. Menzes som mala 28.1 cyklus 28 dňový takže vychádza ovulacia na nedeľu ale asi prebehla skôr .

mrsbntm
10. feb 2024

Ak 28.1. bol 1DC tak ovulácia ešte iba príde. Testuj do 19DC cca, teda ja by som to robila tak. Môžes ju mat aj posunutu.

zuzanockamt
10. feb 2024

Autorka
Testovala som aj 4-krát denne. Môže byť, že to jednoducho nestihneš zachytiť. Ja som mala test pozitívny a o dve hodiny už čiarka slabšia - čiže negatívny.

autor
10. feb 2024

@mrsbntm prosím ta a kedy by mohla prist ? Rátam čosi nedeľa a pondelok ? Ale testy sú stále negatívne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre