Ahojte. Som tu nová a budem vam vďačná za rady 🙂
Snažíme sa o bábätko a mam trochu strach, kedže mam za sebou jeden spontánny potrat.
Tento mesiac som si 8 dni robila OT a ani raz mi neukázalo podľa návodu, ze je test pozitívny (čiže dve rovnako silne čiarky).
Podľa menstruacneho kalendára by som však mala byt 2 dni po ovulácii. Boli ma celé brucho, cítim pichanie (jemne) v maternici a bolia ma kríze a vaječníky. Je to normálne? Moze to byt tehotenstvo?
Rob si Ovulacne testy po skončený menstriacie tak začni Napr od 8- ho dňa až kým ti neukážu testy dva silne //.za jeden den si rob často ske nezabudni ze pred testovaním nesmieš piť bodu 2 hodinky
Robila som to presne tak, no nikdy mi neukázal 2 čiarky rovnako silnej farby.
Nemám bohužiaľ.
Kočky, taká otázka... robím si ovulačné testy každý deň vždy v rovnakú hodinu. Podľa výpočtov by som už dávno mala mať ovuláciu a možno už aj po nej, no všetky testy mi ukazujú len ducha (kontrolná čiarka silná, ta moja slabucka)... Ani jeden nevyšiel v prospech úspešnej ovulácie. Stretli ste sa už s tým?
@nikk3y inak z vlastnej skúsenosti čerstvo ti môžem povedať ze ja som podľa ovulacnych testov nemohla otehotnieť skoro 7 mesiacov, vždy mi ukazovali ovulaciu a nič sa nestalo, až kým mi doktorka presne nevypocitala deň, a v tedy to vyšlo hneď na Prvy pokus ovulaciu mi vždy ukazovali na 17 stý až 18sty deň a doktorka mi ju vypočítal na 15 čiže sme sa vždy snažili už po nej
@nikk3y no ja som sa ich narobila pre boha to bolo šialene to čakanie a stále dokola a ms pocit ze ideš na istotu a nič a nič stále nič ešte aj doktorka mi vravela ze nech sa na to nedrží lebo tam je to také divoké že keď ti vide pozitívny TK do 48 hodín príde ovulci čiže ja by som ju mala až na 20 DEn pomaly keď mi prvý vyšiel 18 deň, neviem u každého je to iné, u mňa to teda nefungovalo
Ahojte , mam otázočku , môžete mi prosim poradiť ? Posledný den menštruácie sme to robili , dnes je to 14 den a nemala som este ovuláciu aj ovulacny testy mi to potvrdili , kazdy mesiac ovuláciu mam .
Ahojte 🙂 som po vysadeni antikoncepcie po 9 rokoch ... vysadila som 22.6.2019 len som spravila hlúposť a vysadila som ju v strede cyklu čiže som si rozblbla cyklus. S priateľom sa snažíme o bábo... snažím sa držať menstruacneho kalendara a podľa neho striehnut na ovu len nijako mi to nevychádzalo... teraz som si skusila robiť ovu testy že či to ukáže približne podla kalendara... ovu mi vychadza na nedelu čo je dnes 1.9.... ale zrejme bola v piatok a sobot... či? Ďakujem za poc...
@starbuck tie testy u mňa napríklad nefungujú, robila som si ich aj počas 3 cyklov, kedy som chodila na folikulimetriu a nikdy som nemala pozitívny 🤷♀️ aj keď gynekológ ovuláciu potvrdil. Ja veľa pijem, takže tie testy sú u mňa na figu. Teraz meriam bazálnu teplotu.
@michaela329 práve že mi sedi ten test teda takmer lebo podla kalendara čo mam stiahnuty tak mi na dnes ukazalo ovu na 1.9 ... ale podla ovu testu som mala bud v piatok alebo v sobotu ... len by ma zaujímalo či sa daktorej podarilo podľa toho tehu...
@monika446 reagovala som všeobecne, nech niekto nemá depky, keď je ako ja a má negativne 😄 Neviem, či sa niekomu odvedčilo, mne nepomohli ani tie folikulometrie. Tak teraz pre istotu "máme lásku" každý druhý deň. Keďže ináč sme zdraví, len ja mám jeden nepriechodný vajcovod.
@michaela329 tak my sme snazilkovali každý den od konca ms až do dnes rana preto že priatel mi dnes odišiel na mesiac do zahranicia pracovne tak teraz to je obtiaznejsie... a ešte tým že už mám dcerku a že vraj po pôrode som slabo držala maternicu tak sa mi posunula trochu dozadu ... ako problémy som nemala niky žiadne jedine sem tam nijaka poloha zabolela... ale lekar mam odpalkoval aj ked som mu povedala že sa snažíme o babo tak iva že mam čakať kym sa mi upraví ms a snažiť sa a to bolo všetko...
@michaela329 ak sa môžem opýtať ty sa ako dlho snažíš tehu?
@monika446 5 rokov, keby neodmietal manžel IVF, tak už som na umelom, boli sme aj v centre na vyšetreniach. V podstate asi ovulujem každý mesiac, mám vraj dobrú zásobu vajicok aj výstelku, len jednoducho ten jeden vajcovod zhrubol, tak nam to komplikuje. Muz mal spermiogram ako 20rocny. Je super, že už jedno máš, doktorom sa nedaj znechutiť, posunutú maternicu má aj kamarátka, ale jej odporučil cvičiť, druhé sa im podarilo po roku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@starbuck 2 dni po ovulacii priznaky tehotenstva??? Nechapem..
Nie kazdy mesiac musis ovulovat...mohla si mat prave anovulacny cyklus