Dievcata tento cyklus som robila ovu testy kazdy den. Pozitivny bol na 14 DC, nasledne 15-16 DC bola ciarka svetlejsia a od 17-25 DC stale rovnako slabucke testy ako je odfoteny ten prvy na foto. Hned pod nim je ovu test robeny dnes a to je 26 DC - nechyba mu vela k pozitivnemu testu. Zvykne ciarka zosilniet pred menstruaciou? Mam ju dostat zajtra alebo v sobotu.
@lucka27375 Aha teraz som pozrela tvoj prispevok. Dufam, ze dievcata napisu svoj nazor 🙂
Neznamená nič.... Mne tiež zvykla tak zosilniet pred MS
@hennyinnsbruck Dakujem, takze je to tak zvycajne ze pred menstruaciou tak vypali ta ciarka 🙂
@nikca_123 ja keď som mala anovulačný cyklus (podla BT), tak mi takto 2-3 krát v cca 1,5 týždňových rozostupoch vyšiel pozitívny ovu test, akoby to telo zas a zas skúšalo. Ale ak máš pravidelne tak asi to nie je tvoj pripad, neviem.
@marvin1234 ja mam pravidelny cyklus a aj ovulku presne v strede cyklu podla ovu testov a podla vyraznych bolesti. Len je zvlastne ze hlien mam prave dnes ako ovulacny a do toho tento test...Ale zrejme to bude predzvest menstruacie a zajtra sa spusti 🙂
@nikca_123 hej 👍
@nikca_123 ja som takto na tom a vôbec neviem čo to má znamenať..o 7 dni mám mať menzes a mám 31 dňový cyklus
@lucka27375 Baby vyssie napisali, ze je to OK.
@barus26 Dnes mam 27 DC. Mam dostat mrchu, ale tehu je negativny. Ak by bola moznost ze som tehotna, ukazal by mi uz tehu test druhu ciarku?
@sylvia_123 určite áno.. aspoň malinky náznak určite .. “ducha”
@sylvia_123 ahoj, bola si tehu?
@nikca_123 ahoj, si tehu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikca_123 mám podobný problém, tiež som pridala prispevok pred chvíľkou, som s toho tiež na nervy a dúfam že to už vyjde.. ja mám mať o 7 dni menzes..