Ovulačný test pozitivny na 27. deň cyklu

27. okt 2023

Ahojte maminky, som 27dc, dnes som mala dostat aj menzes. (ten mám pravidelný) Večer som si myslela že už som dostala, lebo som mala strašne mokro, ale nie, úplný vodový výtok, veľa. Vždy pred menzesom ho mám hustý.
Ovuláciu som asi mala 13 DC, na základe pichanie v pravom vaječniku.
Na 10deň po ovu som mala slabú čiarku na tehotenskom teste, o dva dni na to test úplne negatívny a robila som si ak dnes a negatívny.
Môže mat ovuláciu až teraz? veľmi túžim po babatku, lebo sme o ňom v 9mes prišli.
Ďakujem ❤️

katariiinkaa
27. okt 2023

Toto mi veľmi nepríde ako pozitívny test

sense
27. okt 2023

Toto nie pozitívny ovulacny test, inak takýto test som mala pred MS, keď som kedysi testovala celý mesiac. Ak ti ms nepríde za deň dva skus znova tehu test

nikiki29
27. okt 2023

Tento test je negatívny

autor
27. okt 2023

@sense A bola si aj tehu? či prišla ti ms?

autor
27. okt 2023

@katariiinkaa
@nikiki29 hej, viem že neni rovnako silná alebo viac, zle som sa vyjadrila. Len mi príde dosť silná na to, lebo väčšinou býva úplne bledunká.

engiii
28. okt 2023

Počas MS ovu testy silneju mala som to odsledovane a keď som mala 3 deň MS tak ovu uplne silný keď sa neoplodni vajicko tak ide s MS von čiže hladina LH je vyššia
Alebo ďalší prípad aj počas tehu ovu bývajú silné u niektorých žien.. bud si tehu a skus test neskorej alebo MS ešte príde

sense
28. okt 2023

Nebola som tehu, ms prišla do. Dvoch dni

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre