Ahojte baby. Prvý krát v živote mi mešká moj pravidelný cyklus 🤦🏼♀️ Dnes je to 4-5deň čo neprišla, tehotenský test som robila predvcerom, bol negativny. Vobec nemám pocit, ze by MS mala prísť, vobec má nebolia prsia, ani ich nemám zväčšené, Občasne akoby ťahanie v oblasti vaječníkov, skôr mam stále pocit “mokra”, preto som skúsila OVU test…viem, že nie je pozitívny, avšak nie je tá čiarka nejaká silná nato,že by som mala byť úplne mimo plodných dni aktuálne?
Deň očakávanej MS bol v nedeľu, v pondelok som postrehla jednorazový ružový výtok, inak ani náznak po niečom. Aké sú Vaše skúsenosti s meškajúcim menzesom, a negatívnymi testami? Môže byt za tým nejaký skrytý problem, pripadne je sanca že HCG bolo ešte veľmi nízke na testovanie?
Je možné, že ešte len prebehne ovu, môže aj do par hodín, preto keď je ovu treba testovať aj 3x denne a ani vtedy sa nemusí zachytiť, sledovaním bt by si to zachytila.. Ale myslím si ze si ti posunula ovulácia... Počas cyklu si zachytila ovuláciu alebo nie? Môže byť malý vykyv stres, lieky, choroba, priberanie ale u úbytok váhy a už to môže posunúť celý cyklus... V prípade ak by si chcela ze ovu test ukáže tehu ano ukáže, keď som mala slabú čiarku na tehu teste tak bola mega silná na ovu... Ale fakt ze mega silná, nie taká ako na tvojej foto.. A ak predsa by si bola tehu a ukázalo by takúto čiarku, tak ci, tak by to znamenalo ze si, mala ppsunutu ovu lebo na 4 deň meškania je slabá, to by ti už mal ukázať aj, tehu test..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.