Ovulačný test po ovulke a šanca otehotnieť

17. mar 2021

Ahoj, baby vy tu viete všetko.
Mám po ovulke. Dnes mi vyšiel taký ovu test. Ale muž ma dôjsť až dnes večer po dvoch týždňoch. Myslite, že z toho ešte môže byt babo? Či už ani nie.??.

zojanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renatka1985
17. mar 2021

z jedneho testu tazko vycitat, musela by som vidiet aj tie predchadzajuce a ci si zachytila pozitivny a ak ano na ktory dc to bolo.
Ovu mas odsledovanu aj meranim BT? ak uz ma po potvrdenej ovu viac ako 24h tak ta sanca je miziva.

autor
17. mar 2021

@renatka1985 13.DC som mala krásne dve čiarky na teste, to bolo predvčerom a včera jedna čiarka už bola slabšia

veronikaszabova
17. mar 2021

Toto je neg. ovulacny test. Uz mas po ovulacii

sylvia_123
17. mar 2021

@veronikaszabova a nie je to nahodou tak, ze pozitivny test je pred ovulaciou max nejakych 12-48 hodin? Cize mne z toho vyplyva, ze ovu bude prebiehat nasledujuci den tak uz nebude ovulacny test pozitivny pocas prebiehajucej ovulky. Ci?

renatka1985
17. mar 2021

@sylvia_123 ak je dnes 15dc uz je takmer s istotou po

sylvia_123
17. mar 2021

@renatka1985 no hej, ale 14 dc keby bola, tak mohla mat prave ovu, pritom by mala uz negat.ovu test. Dobre pisem?

renatka1985
17. mar 2021
any_soj
17. mar 2021

Ovulácia prebieha do 48 hodín od testu, a vajíčko je schopné oplodnenia max 12-24h, tak ak by pri tebe platili maximálne hodnoty, ešte dnes večer môže dôjsť k počatiu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre