Ahoj, baby vy tu viete všetko.
Mám po ovulke. Dnes mi vyšiel taký ovu test. Ale muž ma dôjsť až dnes večer po dvoch týždňoch. Myslite, že z toho ešte môže byt babo? Či už ani nie.??.
z jedneho testu tazko vycitat, musela by som vidiet aj tie predchadzajuce a ci si zachytila pozitivny a ak ano na ktory dc to bolo.
Ovu mas odsledovanu aj meranim BT? ak uz ma po potvrdenej ovu viac ako 24h tak ta sanca je miziva.
@renatka1985 13.DC som mala krásne dve čiarky na teste, to bolo predvčerom a včera jedna čiarka už bola slabšia
Toto je neg. ovulacny test. Uz mas po ovulacii
@veronikaszabova a nie je to nahodou tak, ze pozitivny test je pred ovulaciou max nejakych 12-48 hodin? Cize mne z toho vyplyva, ze ovu bude prebiehat nasledujuci den tak uz nebude ovulacny test pozitivny pocas prebiehajucej ovulky. Ci?
@sylvia_123 ak je dnes 15dc uz je takmer s istotou po
@renatka1985 no hej, ale 14 dc keby bola, tak mohla mat prave ovu, pritom by mala uz negat.ovu test. Dobre pisem?
@sylvia_123 ano
Ovulácia prebieha do 48 hodín od testu, a vajíčko je schopné oplodnenia max 12-24h, tak ak by pri tebe platili maximálne hodnoty, ešte dnes večer môže dôjsť k počatiu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.