Ahojte...ja blbá som sa netestovala, kedy bude ovulacia. Zvykla som sa pred rokom pravidelne a vzdy to vyslo na 13 max 14dc. Podla jednej apky mam mať ovulaciu zajtra a podla druhej som ju mala vcera..dnes som.sa dostala.k ovulacnym testom a vyzera takto. nemam ponatia ci ta ovulacia odznela vcera (podla ibtenzity testu by to mohlo byt?) alebo ju budem.mat fakt az zajtra. to by ma.celkom nepotesilo, lebo som sa krvopotne snazili cez vikend ak vcer a muz je na tyzdnovke. dnes som 15dc.
@stellarstar áno to mi je jasné.. tento mesiac som už prepásla presný termín.. vtedy ked som si sledovala, vždy to bolo na ten 13 dc, ale čert nikdy nespí, možno som ju mala skôr, možno ju ešte len budem mať 🙂 skusim ešete zajtra spraviť, ak bude bledší ako dnes, tak snaď niekedy prebehla cez vikend.
To ti uz nikto nepovie, nabuduce testovat pekne od 10dc...
@anjelicek26 je mi to jasné.. toto bol už len výstrel do tmy :D ale tak, možno motyka vystrelí aj bez pozitívneho ovulačného testu.. mali sme styk 11 dc, 13 a 14 dc.. ak sa mi posunula a ešte ju len budem mať, tak sme si aspon pekné chvíle prezili :D
Nemerias si bazalnu teplotu? Podla tej lepsie vidiet, ci uz ovu bola alebo nie.
A inak ti ostava len testovat dalej, pripadne si pockat na termin ms.
samozrejme, ze je to mozne... ja mavam ovu priblizne 17dc, ale uz som mala aj 20dc... pri 29-32 dnovom cykle...
@anjelicek26 ah sakra...no tak az teraz bude ovu, tak zo styku z nedele asi nic nebude a dojde.domov az v piatok.
Ved uvidis ako sa to vyvinie, testuj dalej... ja mavam ovu az 48h po pozitivnom ovulacnom teste (podla sona)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Apka nemôže vedieť kedy máš presne ovu keďže s telefónom nie je tvoje telo prepojené. Je to len približné info. Ovu si musíš sama odsledovat a podla toho v tej apke nastaviť ale apke by som nedôverovala že akurát presne zajtra budeš mať ovu