Ahojte žienky, zatiaľ som len 16 DC a kontrolujem si ovuláciu ovulacnymi testami, zatiaľ mi ešte nevyšiel pozitívny žiadny, aj keď druhá čiarka je už dosť silná ale nie je to ono, ovulácia ale ešte môže prísť lebo mám celkom dosť nepravidelny cyklus, a MS mi bežné mešká aj týždeň aj viac... Len som sa Vás chcela spýtať, či sa vám stalo, že ovulačné testy vám neukázali pozitívny výsledok (aj napriek tomu že ste testovali stále počas cyklu) a aj napriek tomu ste otehotneli? Lebo vraj niekedy ovulácia prebehne len v priebehu niekoľkých hodín (a len vtedy test ukáže pozitivitu). A ja si robím testy len raz do dňa.
Ďakujem Vám vopred za odpoveď. 🙂
@nika23t ja mám totiž PCO , a ovulácia vraj nie vzdy prebehne pri takýchto vaječníkoch, Neviem ako je to síce u mňa, lebo nikdy som si ovuláciu nesledovala. Prvé dieťatko sa nám podarilo po necelých 7 mesiacoch snaženia sa, to znamená že ovulácia mi prebieha. Tento mesiac som začala si robiť ovulačné testy ale fakt neviem teda či im môžem veriť či nie. No uvidíme. Skúsim ešte tento mesiac testovať až do príchodu MS (ak príde , čo dúfam že nie).
@summersunny94 ja som si tiez robila mesiac ovulacne testy a tiez by som nepovedala, ze bol niektory pozitivny, ale mala som priznaky ovulacie a teda aj ked nebola druha ciarka aspon taka silna ako testovacia, bola najsilnejsia za dany mesiac. A podarilo sa 😉 takze never uplne tym testom, riad sa svojim telom 👍
@bobinka105 a aké tmavé si ich asi mala náhodou foto nemáš? 🙂
Ja som napríklad mala ovulačný test pozitívny na 20 DC pri 29 dňových cykloch. Takže možno ju máš len posunutú.
@paola357 uvidíme budem testovať ďalej, ja mám cykly tak že 35,36,... Ako kedy 🙂 niekedy sú dlhšie, niekedy kratšie 😔
@summersunny94 ahoj, ja som minuly cyklus mala ovulacny test jasne pozitivny na 20 DC, cyklus bol 34 dni. Teraz meriam aj bazalnu teplotu, testy zatial negativne a dnes sa mi zdvihla teplota. Je 14-ty den cyklu. Uvidim zajtra a dalsi den, ci ostane vysoka, ci nie. Tie testy, to mi je ako loteria, mam dojem. Ja mam tiez nepravidelny cyklus cely zivot, ak sa mi zhorsi stitna zlaza, tak mam viac anovulacnych cyklov, zistene podla BT. Ale ja uz mam 3 deti, prirodzene, prve 2 bez testov, merania teploty, ani neviem, kedy...a tretie bola nahoda, ovulacia mi podla BT vychadzala vzdy okolo 17-22 dna a ten jeden mesiac proste prisla 14 den cyklu. Tak mame tretieho drobca. Takze teraz to sledujem nie za ucelom otehotnenia.
@summersunny94 ja mavam cely zivot takto, 35-38 dni, max. bol 40, a mam 3 deti prirodzene. Pomaly ani neviem, ako. A to ma strasili, aky to bude problem. Hormony zle a aha ho...
Ahoj. Ja si robím testy len pár dni, dnes som 19DC, ale je možné, že som to už aj prešvihla..lebo som sa neskoro spamätala a začala som až 14 DC...
len sa chcem spýtať či nemáš foto testov za celý mesiac.. ja inak tiež mám nepravidelný cyklus... tak 33 až 36 dní..
@summersunny94 ale čiarka silnie, ešte to len príde. Testuj.. ďakujem za foto, chcela som vidieť, či na každom teste vidieť vždy obe čiarky 🙂
@andrejka1606 no snáď príde uvidíme. Tebe je vidno čiarku na všetkých testoch? 😊
@summersunny94 zatiaľ na každom, ale nemám ich veľa..zatiaľ len 6..a všetky majú dve čiarky..ale ja si myslím, že som mala ovulku hneď po ms, ale vtedy som ešte netestovala. Tým, že mám dlhší cyklus, nepočítala som, že by som mohla mať ovulku hneď po ms.. ďalší mesiac testujem hneď ako mi skonči...a dúfam, že to už vyjde... vy sa koľko snažíte?
@andrejka1606 aj ja mám stále dlhší cyklus tak som zvedavá či so. Už mala alebo ešte len budem mať. Uvidíme . My sa snažíme 4 mesiace a vy? 😊
@summersunny94 Ja som nakoniec dnes robila testy a vyzerá to tak, že ovulka ešte len prebehne..my sme sa teda už aj dnes snažili, test si budem robiť aj večer a aj zajtra chcem tak celý deň testovať.. my sa už snažíme v podstate rok, ale teraz vidím, že sme sa ani raz určite netrafili do ovulky...som prekvapená, že až na 22DC mi to takto vyskočilo..ale teším sa, dúfam, že by to aj mohlo vyjsť teto mesiac 😍🥰
@summersunny94 pozri, dnes, 23DC a povedala by som, že tento ovulačný, je pozitívny 🙊🙊🙃
@andrejka1606 jasne pozitívny to je super teším sa s tebou 😊 držím palceky aby vám to vyšlo
@summersunny94 Ďakujem krásne 🥰😍
@andrejka1606 nie je za čo naozaj daj potom vedieť ako ti dopadlo tehotenské testy ale verím že isto budú vyzerať tak ako tieto ovulačné 🙏😔😊
Ja dnes takto. 20DC...
@summersunny94 Máme asi veľmi podobný cyklus 🙂) také dva dni a aj ty budeš mať pozitívny. Budem myslieť na teba, potom si pošleme spoločne pozitívne tehu testy.. teším sa, musíme veriť, že tento mesiac je náš 🥰🥰 a vy sa snažíte o prvé bábätko? 😊
@andrejka1606 vyzerá to tak, otázne je či mne prebehne ovulácia alebo nie keď mám PCO 😔 ach kiežby si mala pravdu snáď to tak bude že si posleme už len tri tehotenské testy ❤️😊🙏 my sa snažíme o druhé bábätko. Dcérka mala teraz v máji 2 Rôčky, je to náš poklad, šťastie jednoducho náš zázrak sveta 😊 a veľmi by sme chceli ešte druhé dieťatko len zatiaľ to akosi nevychádza stále 😔 a vy ako?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@summersunny94 mne sa to stalo. Ovulacny test som ani raz nemala pozitívny, druhá čiarka bola VŽDY slabucka. Dr mi povedal, že sa mám vykašľať na testy,ze ovulacia u mňa prebieha. A aj napriek stále negatívnym testom som otehotnela.