Ovulačný test mi nezachytil ovuláciu

1. apr 2022

Zdravím🙂
Celý cyklus som si robila ovulačné testy a na 12DC sme mali styk (len vtedy- kedže bol chorý a neskôr odcestovaný) , no pozitívné ovulačné testy som začala mať až 17-18DC / teda až o 12-48 h príde ovulacia to znamená , na 18-19DC približne . Nemyslím si, že by spermie toľko prežili a zaujíma ma či je možné aby mi ovulačný test nezachytil ovuláciu?
Kedže som otehotnela mohlo to byť len z toho styku 🙂

a_alexandra_a
1. apr 2022

Je to možné, mne ešte ovulačné testy nezachytili nikdy ovuláciu a podľa teploty ju mávam každý mesiac

luccija
1. apr 2022

Dôležité je, že si tehotná.Ja testom neverím otehotnela som 3 dní pred menzesom a možno preto nám to dlho trvalo, lebo sme sa viac snažili okolo polky cyklu

zuzkacik4
1. apr 2022

Ani podla mna nie su ovu testy spolahlive..mne tiez vychadzali negativne a ked som bola na folikulometrii, ovu bola vzdy potvrdena...takze moze kludne byt...

autor
1. apr 2022

len nechápem prečo mi vyšli pozitívne už po ovulácií

e1i
1. apr 2022

Ovulacny zachyti aj tehotenstvo. Sama som si odskusala v jeden den z jedneho mocu aj LH aj HCG test a oba vysli pozitívne. Krv to len potvrdila.

autor
1. apr 2022

Tak možno mi ovulaciu nezachytili ale tehotenstvo už skor🤔zaujimave

ketonka
1. apr 2022

Je to možné , z vlastnej skúsenosti..robila som si ovu test niekoľko mesiacov, vždy mi ukázal a neotehotnela som. Jeden mesiac mi vôbec neukazoval čo som nechápala lebo vytok som mala a bum v ten mesiac som otehotnela, dokonca čakám dvojičky a dr mi povedala že som mala dvojitú ovulaciu lebo vyzerajú splodene v ten istý deň a sú dvojvajecne. Takže ovu test určite nie je meradlom.

autor
1. apr 2022

Môj test v deň ovu

autor
1. apr 2022

A následne keď som si myslela , že ovu ale už som bola tehu

sense
1. apr 2022

Ono ak testujes len raz za deň tak ti vrchol hladiny LH zachytiť ani nemusí. Alebo stačí menej citlivý test a viac triedený moč keďže aj ovulacne testy sú rôzne citlivosti. Preto to veľa gynekológov ani neodporúča ako presný ukazovateľ ovulácie.
A z veľa žien ukáže ovu test pozitivitu keď sú tehotné

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre