Ahojte žienky. Dnes som si druhý krát spravila ovulačny test a vyšiel mi takýto výsledok mislim si že to je ako pozitívny.. Cyklus mávam až 28dni, Chcem sa ale spýtať či je to negatívny alebo pozitívny pobolieva podbruško, a výtok je uz taky skôr priehľadný, takže chcem len vedieť či by to mohlo byt už tehotenstvo menzes mam dostať na budúci týždeň 🙃Dakujem
@kika231997 pozitivny, ale z ovulacneho testu nezistujes tehotenstvo😉
@miska992 test je pozitívny ale chcem vedieť či mi to ukazuje zase ďalšiu ovulaciu pre to že by som mohla by tehotná lebo toto je už moja druhá ovulácia
@kika231997 skor nie ako ano. Pytas sa ci mize ist o tehu,ano moze,sprav si tehotensky test
@miska992 teraz som vás nepochopila viem že si mám spraviť tehotensky test ale chcem sa spýtať akí mate na to názor či by som mohla by tehotná
@viestta to viem že ovulačny test není na určenie tehotenstva len som chcela vedieť či to je možné že keď som mala ovulaciu 10.5. A s priateľom sme spolu mali pohlavný styk 12.4 a 19.5. Mi zase začala ovulácia či sa mohlo zadariť a z ničoho nič mam také slabé bolesti pod bruškom ako keby som mala menzes a mala som aj kiselinu a jeden krát nevoľnosť ráno 🙃
@viestta dobre ďakujem veľmi pekne a prajem pekný večer ešte 😊
@kika231997 mozes...ale aj nemusis.
@00bubka00 ja sa sa pitala prečo mám dva krát do mesiaca plodné dní a či môžem byť tehotná keď 10.5. Som mala plodné dní 12.5 sme mali s priateľom pohlavný styk a 19.5 mi zasa začali plodné dní.... A z ničoho nič mi biva ráno zle a mam také bolesti pod bruškom ako pri menzese a bolia ma zuby no tehotensky tes si spravím asi az na budúci týždeň lebo 27.5 mam dostať menštruáciu
@kika231997 no ale ovulacny test je pozitívny aj ak si tehotná , čiže nemusí to byt ovulacia ale tehotenstvo
@kika231997 ved si sprav uz konecne twhotwnsky test😅🤣🤣🤣🤣 aj twn ovu test je len test a aj medzi nimi su chybne testy.
@kika231997 Ak ta bolia zuby, tak chod k zubarovi, ak chces vediet, ci si tehotna, tak si urob tehotensky test. Zle Ti moze byt z roznych pricin, niekoho aj pocas ovulacie boli podbrusko.
@00bubka00 ďakujem veľmi pekne
@00bubka00 ďakujem pekne
@viestta ďakujem moc
@miska992 okí ďakujem
@kika231997 mne ukazal ovulacny test pozitivnu po 7dnoch od ovulacie. Utekala som do lekarne kupit tehu test a na 8den od styku mi uz ukazal tehu.
ahoj rozmýšľam že keď som bola u toho 19.5.a povedal mi že ovuláciu som už mala a keď som sa pýtala keby nastala tak povedal tak dva dni dozadu a potom ten zapal mohla som aj otehotnieť vieščo prsia ma bolia a pichá má ako keby v maternici ale neviem či je to ten zapal alebo uhnezdenie.alebo prichádza menzes ,,,🤷🤷🤦
Ďakujem pekne za všetky odpovede včera sme sa dozvedeli že to je tehotenstvo ďakujem veľmi pekne všetký ste mi odpovedali na moje otázky a dali ste mi dosť informaci ak úrad začínam 6 týždeň
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kika231997 podla mna pozit ten spodny, urob tehu test v sobotu. Mne tehu ukazal 7 dni pred menstruaciou.