Žienky prosím o radu. Som 16 deň po kyretáži. Mala som spontánny potrat v 14tt. Už dva dni ma pobolievajú vaječníky. Neviem vobec v akej fáze cyklu som. Tak som si dnes po prvý raz v živote urobila ovulačný test.( Teraz večer ) Prosím o radu, začína mi podľa vás ovulka? Pred tým môj cyklus bol 34 dňový. Pridávam foto 😊 ďakujem za rady 😊
@natali408 tento ovulacny test nie je pozitívny. Pri pozitívnom sú čiarky rovnako silné. Takáto slabucka čiarka je na ovu teste skoro vždy.
@natali408 toto je pozitívny ovulacny test (testovacia čiarka musí byť minimálne taka silná ako kontrolná...),o 2 týždne som mala pozitívny tehotensky.
Prajem rýchle zotavenie a pozitívne naladenie, neboj,všetko bude dobre,ale daj si trochu čas... 🍀
Ja som si robila ten ovulacne test po prvý krát a myslela som si, že tak ako aj pri tehu teste, čiaroka bude silnieť. Zajtra mám kontrolu u lekára, tak sa ho opýtam. Ďakujem za odpovede.
Na sledovanie ovulacie je najlepšie robiť testy celý mesiac, každý deň v rovnakom čase. Tak najlepšie uvidíte, ako druhá čiarka silnie, až kým bude rovnako silna ako tá prvá, čo bude znamenať že je test pozitívny a ovulacia nastane myslim na ďalší deň. Uz si to presne nepamatám,ale v navode by to malo byť napísané. Takáto slabučká čiarka je na ovulačnom teste skoro vždy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natali408 Po kyretáži sa dodržiava šestonedelie ako po pôrode. Počkajte aspoň dve menštruácie.