Je to prosím vás v poriadku? Myslela som že bude silnieť až kým nebude pozitívny. Včera mu chýbalo ešte trochu k pozitívnemu, dnes je však slabší ako včera, ovu podľa BT ešte nebola. Testy skúšam prvý mesiac, tak neviem ako to presne je. Ďakujem za radu.
@sweetbrownie ďakujem pekne, clearblue digitalny mám, kúpila som si ho skôr len na potvrdenie tých klasických testov - skúšala som ho napr. včera keď sa mi zdal test pomerne silný, ale ešte mu trochu chýbalo, samozrejme bol negatívny. Len ma prekvapil ten slabý test dnes,keďže som myslela že to vlastne len stúpa až do ovu. ďakujem za upresnenie 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hladina LH hormónu ti v tele kolíše nikdy to nebude ukázkovo. Treba testovať dalej a učiť sa spoznávať svoje telo. Neviem ako dlho testujem ovu testami ale ak je to po prvé tak by som testovala dosť dlhý čas asby si si bola naozaj istá. Alebo ak máš dosť finančných prostriedkov tak si kúp digitálny ovu test clearblue mne osobne pomohol ale používala som aj klasické ovu testy ku tomu.