Ahoj, az do dnešného dňa som mala na ovulačnom teste II pásiky, ktorých intenzita sa zvyšovala. Dnes som si však urobila test a bola tam len jedna palička. Ovuláciu som ešte nedosiahla, druhá čiarka bola slabá. Je možné, že vajíčko bolo vyplavené pri sexe (následkom orgazmu) a bolo oplodnené? Neviem si tu zmiznutú čiarku vysvetliť.
Pridávam fotku z appky, kde si všetko zaznamenávam. Srdiečka znamenjú pohlavný styk, orandžové dni sú plodné, červené znázorňujú menštruáciu.
Ďakujem za názory žienky.
@petrapetra1993 ta palicka nedosiahla intenzitu tej druhej ze? Ak nie, este si nemala ovulaciu. Moze sa stat ze zajtra bude test uz pozitivny, ja by som testovala este dalej
@petrapetra1993 ahojko iná otázočka....aka to je aplikácia? 🙂 daaaaakujem
Ja som mala ovu testy negativne, lekar tiez vravel ze na ovulaciu to ten mesiac nevyzera a ten moj anovulacny cyklus mi prave lezi v postielke a krasne spinka ;) drzim palce, vsetko je mozne 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petrapetra1993 vajicko sa urcite po sexe/orgazme nevyplavi z tela von..z diskusie nie je jasne, ci si mala na ovu teste 2 palicky rovnako silne..pretoze len vtedy je test pozitivny..hociaky iny vysledok (aj ked su 2 palicky, ale jedna je slabsia) znamena, ze test je negativny...samozrejme moze sa stat, ze ovulacia ani neprebehne, alebo ju budes mat posunutu..testuj kazdopadne dalej 🙂