Ovulačný test : druhá čiarka zrazu zmizla

petrapetra1993
15. mar 2019

Ahoj, az do dnešného dňa som mala na ovulačnom teste II pásiky, ktorých intenzita sa zvyšovala. Dnes som si však urobila test a bola tam len jedna palička. Ovuláciu som ešte nedosiahla, druhá čiarka bola slabá. Je možné, že vajíčko bolo vyplavené pri sexe (následkom orgazmu) a bolo oplodnené? Neviem si tu zmiznutú čiarku vysvetliť.
Pridávam fotku z appky, kde si všetko zaznamenávam. Srdiečka znamenjú pohlavný styk, orandžové dni sú plodné, červené znázorňujú menštruáciu.
Ďakujem za názory žienky.

hanka7951
15. mar 2019

@petrapetra1993 vajicko sa urcite po sexe/orgazme nevyplavi z tela von..z diskusie nie je jasne, ci si mala na ovu teste 2 palicky rovnako silne..pretoze len vtedy je test pozitivny..hociaky iny vysledok (aj ked su 2 palicky, ale jedna je slabsia) znamena, ze test je negativny...samozrejme moze sa stat, ze ovulacia ani neprebehne, alebo ju budes mat posunutu..testuj kazdopadne dalej 🙂

saja1
15. mar 2019

@petrapetra1993 ta palicka nedosiahla intenzitu tej druhej ze? Ak nie, este si nemala ovulaciu. Moze sa stat ze zajtra bude test uz pozitivny, ja by som testovala este dalej

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
joysi
15. mar 2019

@petrapetra1993 ahojko iná otázočka....aka to je aplikácia? 🙂 daaaaakujem

veronice
15. mar 2019

Ja som mala ovu testy negativne, lekar tiez vravel ze na ovulaciu to ten mesiac nevyzera a ten moj anovulacny cyklus mi prave lezi v postielke a krasne spinka ;) drzim palce, vsetko je mozne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre