Pekný večer prajem. 🙂 Prišla som opäť po radu. Tentokrát som si istá pozitivitou testu, nakoľko ešte včera večer mi vyšiel test negatívny, avšak dnes ráno a aj večer už sú oba pozitívne (prikladám foto). V letáčiku ku testom bolo, že po prvom pozitívnom teste je styk najlepší najskôr o 24h a najneskôr do 48h. Avšak, dnes večer mám intenzívnu bolesť vo vaječníkoch a aj hlien už je štruktúrou a naťahovaním ako vaječný bielok. Som teda z toho zmetená, neorientujem sa v tom dostatočne, na internete čítam, že už dochádza k ovulácii, čo mi zase nesedí s testami. Kedy je teda najlepšie mať styk aby sme to neprepásli? Dnes alebo až zajtra(ako uvádza test)? Naposledy sme ho mali včera, snažíme sa avšak dopriať ''stormtrooprom'' ( :D) čas na regeneráciu. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anezka93 ovulacny hlien mozes mat aj niekolko dni po sebe ako vajecne bielko (pripadne len ako vodu, ze si myslis, ze ti cvrklo, vtedy je najplodnejsi).