Ahojtee mala som slabu ms iba take spinenie 2 dni a plodne dni som mala 16.3 cca vtedy sme mali aj pohlavny styk.
Mala som ducha na tehotenskom teste a ovulacny mi ukazuje dve ciarky aj ked viem ze neni pozitivny ale silnie.
Som vlastne 9DPO.
Myslite si ze mozem byt tehu?
Do komentu dam fotky🙏🏽🙏🏽
9dpo je veľmi skoro. Skus v deň meškajucej ms. Čiarka by už mala byť silná. To že sa ti rysuje čiarka už teraz nemusi znamenať ešte normlane tehotenstvo. Preto sa to veľi neodporuča loviť duchov. Ale držim palce 🤞🏻
Ovulačny test je úplne negatívny, také čiarky môžu byť stále. Ak by si bola tehotná, tak by bol taky pozitívny, že by ta čiarka až svietila.
Tehotensky je negatívny tiež. 9 DPO je strašne málo, teoreticky môžeš byť tehotná, ale toto sú testy, ktoré o ničom nevypovedaju.
Počkaj, kým bude meškať menzes a testuj potom. Síce chápem, že mnoho žien je strašne nedockavych, ale osobne si myslím, že je to len zbytočne stres a nezmysel testovať tak skoro. Výsledok nijako neovplyvnis, bud si tehotná a dozvieš sa to tak či tak, alebo nie si a ani 100 testov to nezmení.
@monci234 áno, tiež som tak mala
Nevšímaj si tieto názory.
@jaskolka nemáš pravdu absolútne...odskúšané to mám na sebe...testy vychádzali tak ako autorke, aj v takom čase cca po ovulácii...treba si to odskúšať a nepísať len teóriu...a na tehotenskom tiež vidno druhú čiaru
@zuzanockamt mam to odskúšané, ver mi. Som tehotná 3x.Nepisem nijakú teóriu, ale úplne praktické skúsenosti. S oboma testami...
A loviť duchov... Načo je to dobre? Veď ak raz tehotná žena je, tak je a dozvie sa to, len už s istotou, bez pátrania, obracania, rozoberanie testu a podobne. A ak nie je, ako to testy zmenia?
Minule som čítala príspevok, kde ženu 100 %zisťovali, že áno, určite je tehotná, a potom napísala, že dostala menzes, plač, zúfalstvo, prečo ju tak uistovali, keď to nebola pravda... No načo to bolo dobre?
Ja nevravím, že autorka nemôže byť tehotná. Samozrejme, že môže byť. Len proste toto nie je nič isté, preto sa ma testu at fakt až keď mešká menzes
Práve kvôli zbytočnemr sklamaniu
@jaskolka Ja som mala presne také testy ako autorka. Takže nielen tvoja skúsenosť je 100%tná. Ani pri ovulácii nemusí byť taký test, aký si tu dala a tiež je pozitívny - všetko odskúšané na sebe.
@zuzanockamt ja, som nikdy pozitívny ovulačny práveže nemala. Ani počas ovulácie (keďže som vedela, že nastala, podľa doktorky)
Toto bol jediný prípad, keď bol Pozitívny.
Tvoju skúsenosť samozrejme akceptujem, ani nikde nevylučujem, že autorka je tehotná.
Ako vidíš, sú rôzne skúsenosti, tak netreba hneď viniť, že "píšem teóriu a treba to skúsiť" pretože ja som takisto ako ty písala svoju skúsenosť.
@jaskolka ale zároveň si negovala autorku a svoju skúsenosť vyzdvihla ako tú správnu
@zuzanockamt skus ešte raz prečítať, čo píšem. Nenegujem nikde možné tehotenstvo autorky. Len píšem, že ovu testy sú negatívne. Lebo sú
A tehotensky mi skôr príde ako duch,preto by som skutočne tomu vážnosť nedávala. Okrem toho mnoho žien sa sťažuje na testy, ktoré v poslednom čase "duchu ju"
@jaskolka Ovulačny test je úplne negatívny, také čiarky môžu byť stále. Ak by si bola tehotná, tak by bol taky pozitívny, že by ta čiarka až svietila.
Tehotensky je negatívny tiež.
Tvoj príspevok o 10:03 - negácia tehotenstva.
@zuzanockamt ovulačny test je pozitívny, ak je čiarka rovnako alebo viac silná. Teda ovu test negatívny je.
A ešte raz, tehotensky test s "duchom" ktorého takmer nevidno, bohužiaľ, toto je za mňa negatívny test, ktorému by som neverila.
A potom jasne píšem, že je možne, že je tehotná, len robí test skoro a o pár dní už bude mať krásne čiarky. Takže ju povzbudzujem naopak, aby si test urobila aj neskor a bude už mať istotu. Lebo nech to berieme akokoľvek, ani jedna z nás nevie, či ona je alebo nie je tehotná. Obe len "hádame" podľa svojich odlišných skúsenosti.
@jaskolka Áno, to je pravda, či je tehotná, zistí o pár dní.
A ovulačné testy sú pozitívne aj s takými čiarkami - opäť dlhodobá vlastná skúsenosť.
@monci234 ahoj ja to mám presne tak isto ako ty len to že ja som 8dni po Tom čo sme skúšali vtedy som bola 3dni po MS a presne tak isto mám aj ovu aj tehu testy jak ty,a presne mam aj ja tu značku takže som moc zvedavá držím place 🙏
@zuzanockamt nuž ak to berieš, že si mala takýto test, a mala si ovulaciu, to je samozrejme možné. Tak som to mala aj ja. Aj to, že ti v čase tehotenstva ukázal takto, je možné. Možno keby si urobila neskôr, bol by ešte silnejší.
Ale ako pozitívny sa tento test všeobecne neberie, pretože pozitívny musí byť silnejší alebo rovnaký, ako kontrolná Čiarka. Z toho vychádzal môj komentár.
Inak povedané, ovulačny test s takýmito čiarkami sa nemôže brat ako pozitívny. Ale prirodzene ovulácia je možná.Aj autorka je možno tehotná, a keď urobí test o pár dní, tak už jej budú svietiť čiarky na oboch testoch.
@monci234 potom napíš či si 🙏🥰
@olivia2001 anoo budem pisaat
@monci234 ahoj no čo ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234 ta prva na ovulacnom je spred 2 dni tie dva dneska teraz vecer 2 hodiny po sebe spinit som zacala v nedelu