Ahojte babenky chcela by som poradit ... prvy krat som si urobila ovulacny test a je vlastne pozitivny? Zajtra mam mat ovulaciu ale neviem ci mi vobec kalendar ukazuje dobre. Dovod preco som si ho robila ze mam opät po mesiaci bolesti v lavom vajecniku. Moze tato bolest suvisiet na zaciatku ovulacie ? Prikladam aj test
@veronikaszabova a ako potom zistim že pozitívny keď aj pri pozitívnom sú dve čiarky
Ta druha čiarka ma byt silnejšia ako kontrolná vtedy je pozitívny a mňa bolievalo pod bruško a vaječníky aj tri dni pred ovu aj po takže áno môže súvisieť ta bolesť
@leameleg ano, bolest podbrusia ci vajecnikov suvisi s ovulkou. A test je podla mna pozitivny. Ale z vlastnej skusenosti ti poradim, neriad sa ovulaciou, plodnymi ci neplodnymi dnami. Ja som to tak riesila 4 mesiace, cakali sme najma na ovulku avsak na 5.mesiac som otehotnela 3dni po menstruacii, cize u mna plodne dni absolutne nula bodou 🙂
@miskamichalka ako my sa o babo nepokusame lebo uz mame 2 krasne a zdrave deti.. mne len nedalo to ze opat sa mi vratila bolest nedalo mi to lebo minuli mes som skoncila na pohotovosti z bolestami a usg a rtg ukazalo vsetko ok.tak som tento krat volila tuto cestu dnes mi uz obvodna vzala komplet odbery tak uvidime este co tie ukazu. A ak ovulacia sa bude takto opakovat tak ako netesim sa vobec
@leameleg moze to byt kludne ovulka, mna tie boli
@miskamichalka lenze ja mam az normalne nechutenstvo do jedla počas nej och
@leameleg to je teda neprijemne, skusila by som dokladnejsie gynekologicke vysetrenie. Bolest sposobuje aj mne nechutenstvo, ale to sa kazda zena musi sama poznat, co a ako..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leameleg test je negativny