Ovulačný test

7. jún 2022

Ahojte, je tento ovulačný test už pozitívny? Respektive môžem ho považovať za pozitiv? Je to môj prvý mesiac testovania tak neni som ešte taká skúsená a nemam samu seba dobre odsledovanú..som 16DC a mam velmi nepravidelne cykly..skôr dlhé 33-40 dní..posledné 2 cykly som mala napr 40 dní a 37 dní..myslíte že už by mohla byť ovu teraz? Ďakujem☺️☺️

ninka99865
7. jún 2022

Ahoj, podľa mňa mu ešte kustik chyba. Skús urobiť niekedy podvečer uz by mal byt pozitívny 🙂

simbatko
7. jún 2022

Ja som mala taký v sobotu večer....lebo strašne ma bolelo na ľavej strane podbruška...tak som spravila ovu test...v piatok sme mali sex aj v nedeľu tak snáď motyka vystrelí...myslím že by ste dnes mohli ísť na to.... držím ✊🙏🙏😚

autor
7. jún 2022

@ninka99865 skúsim určite👌🏻☺️

autor
7. jún 2022

@simbatko mňa tiež bolí v podbrušku aj prsia ma bolia preto som ho vlastne aj urobila😅Lebo za normálnych okolností by som si myslela že 16DC je aj dosť skoro na ovu pri mojich dlhých cykloch😅Tak skúsime dnes..aj zajtra😂Veľa štastia prajem aj tebe☺️🤞🏻

simbatko
7. jún 2022

Držím nám obom ✊✊a všetkým žienkam ktore sa snažia o Mimi...aby sme si našli //paličky na tehuu teste..❤️❤️❤️❤️

autor
7. jún 2022

No už sme sa aj posnažili tak uvidíme čo z toho😅😂🙏🏻

simbatko
7. jún 2022

Som zvedavá ✊✊✊✊✊✊✊✊

autor
7. jún 2022

No robila som další, ale neviem či je silnejší ako ten z doobeda😅🧐Skusim ešte zajtra

simbatko
7. jún 2022

Mne sa marí že je silnejší tento test...

majkak66
7. jún 2022

Ahoj dnes mám 16 DC prikladám foto dnešného ovu testu a graf bazalnej teploty tento mesiac cyklus mávam 30dnovi +-1 deň čo musíte kedy príde ovulka s s toho testu dosť mimo

gertys
8. jún 2022

@majkak66 bud ovulacia estelen bude alebo to bude anovulacny cyklus. Zatial ovulacia neprebehla

autor
8. jún 2022

No ja neviem🧐😏Čo si o tom myslieť😅Hrozne ma bolí aj podbrušku aj prsia aj hlien mám ovulačný tak ja neviem haha nejak sa to ťahá😂

simbatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simbatko
8. jún 2022

Utorok podvečer sa mi zdá silnejší od všetkých

autor
8. jún 2022

Hej aj mne..myslíš že mohol byť pozitívny včera neskor večer alebo z utorka na dnes? Len som to nezastihla? Respektive že by som mohla považovať za pozitiv ten utorkový?

gertys
8. jún 2022

Podla mna je pozitivny utorok podvecer a od stredy uz pomalicky zacina slabnut. Takze ovulacia by mohla byt streda - stvrtok. Urcite by som mala sex vcera a dnes

majki_ki
8. jún 2022

Osobne si myslím, že bol pozitívny niekde medzi utorok večer a stredou. Ak ste sa posnazili, tak je všetko úplne ok 🙂

autor
8. jún 2022

@majki_ki áno😅včera naobed a dnes ráno..toto je náš uplne prvý cyklus “snaženia sa” vôbec, tak som zvedavá či z toho niečo bude

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre