Ahojte, je tento ovulačný test už pozitívny? Respektive môžem ho považovať za pozitiv? Je to môj prvý mesiac testovania tak neni som ešte taká skúsená a nemam samu seba dobre odsledovanú..som 16DC a mam velmi nepravidelne cykly..skôr dlhé 33-40 dní..posledné 2 cykly som mala napr 40 dní a 37 dní..myslíte že už by mohla byť ovu teraz? Ďakujem☺️☺️
Ja som mala taký v sobotu večer....lebo strašne ma bolelo na ľavej strane podbruška...tak som spravila ovu test...v piatok sme mali sex aj v nedeľu tak snáď motyka vystrelí...myslím že by ste dnes mohli ísť na to.... držím ✊🙏🙏😚
@ninka99865 skúsim určite👌🏻☺️
@simbatko mňa tiež bolí v podbrušku aj prsia ma bolia preto som ho vlastne aj urobila😅Lebo za normálnych okolností by som si myslela že 16DC je aj dosť skoro na ovu pri mojich dlhých cykloch😅Tak skúsime dnes..aj zajtra😂Veľa štastia prajem aj tebe☺️🤞🏻
Držím nám obom ✊✊a všetkým žienkam ktore sa snažia o Mimi...aby sme si našli //paličky na tehuu teste..❤️❤️❤️❤️
No už sme sa aj posnažili tak uvidíme čo z toho😅😂🙏🏻
Som zvedavá ✊✊✊✊✊✊✊✊
Mne sa marí že je silnejší tento test...
Utorok podvečer sa mi zdá silnejší od všetkých
Hej aj mne..myslíš že mohol byť pozitívny včera neskor večer alebo z utorka na dnes? Len som to nezastihla? Respektive že by som mohla považovať za pozitiv ten utorkový?
Podla mna je pozitivny utorok podvecer a od stredy uz pomalicky zacina slabnut. Takze ovulacia by mohla byt streda - stvrtok. Urcite by som mala sex vcera a dnes
Osobne si myslím, že bol pozitívny niekde medzi utorok večer a stredou. Ak ste sa posnazili, tak je všetko úplne ok 🙂
@majki_ki áno😅včera naobed a dnes ráno..toto je náš uplne prvý cyklus “snaženia sa” vôbec, tak som zvedavá či z toho niečo bude
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, podľa mňa mu ešte kustik chyba. Skús urobiť niekedy podvečer uz by mal byt pozitívny 🙂