Ahojte, viem že test ktorý pridám nie je pozitívny ale zajtra určite bude, mám to odsledované.
Moja otázka ale znie - ak bude zajtra pozitívny test (viem že ovulacia nastane v najbližších 12-48 hodín) myslíte, ak bude pohlavný styk piatok večer že by sme to mohli stihnúť?
tak teoreticky áno, ak si spravíš test napr o 12 dnes...a bude pozitívny...tak je tam okno 12-24 hodín, čo môže byť o polnoci, ale kludne aj o 12 ďalší deň (teoreticky) a teda ak vajíčko prežíva 12-24 hodín potom tak to by bolo cca od dnešnej polnoci do piatkovej polnoci. Tak skúste čím skôr 🙂 držím palce...
@laucia ďakujem, test som robila včera 17:00 približne. Dnes otestujem po príchode z práce, snáď to vydrží 😁
nooo tak to je este lepsie ak si ho robila neskor, vela stastia. Test bude pravdepodobne uz dnes negativny ale to tak je....ten vzostup je prudky a pokles tiez... ten hormon totiz sa zvysi pred ovulaciou nie pocas nej....vdaka nemu vlastne ten folikul potom uplne dozreje a praskne
@laucia áno tomu rozumiem, včera tomu testu ale ešte chýbalo, pozitívny nebol. Tak ak dnes bude pozit (predpokladám) ovu nastane 12-48 h po pozitívnom teste, ak sa vajíčko uvoľní jeho životnosť je 12 h takže by sme to teoreticky stihli 🙏 ja sa chcem strašne vyhnúť IVF .. ale ak to nevyjde, nevadí ideme do toho
mas pravdu, drzim velmi palce aby to vyslo! daj potom vediet ako to dopadlo 🙂
🙂 supeeeer...tak to bude akuraaat
@laucia joooj ako sa teším, ešte skusim otestovať večer ale myslím že zajtra bude pozit 🥰
Posledný pokus počať prirodzene, panbozko daj aby nám to vyšlo 🙏
🙂 veeeeeeelmi drzim palce. Verím, že všetko bude tak ako má byť ! 🙏
@laucia ďakujem, ak to nevyjde nevadí, ideme do IVF naplno ❤️ Snáď sa ale zázrakom zadarí .. a na naše konto k 1x potratu, 3 rokom snaženia, 2 neúspešne IUI pridá aj bezproblémové tehotenstvo 🙏
Veľmi Vám držím palce 🙏 Ja som po 1 potrate a dalsi cyklus sa uz tiez zacneme znova snazit po polroku tak verim ze to vyjde nam obom, dockame sa a vsetko dobre dopadne 🙂
@laucia určite 🙂 je čas nato aby sa karta obrátila ❤️
dajte vediet, budem zvedava 🙂
@laucia ozvem sa 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.