Ovulačný test 3 dni pred menzesom

petrina18
8. sep 2022

Baby uz som celkom zmatena ale mam 3 dni do menzesu, a vid moj ovulacny test nemal by mat ciarku uplne slabu?
Mam nejak rozhadzany cyklus resp minuly mesiac som bola na vyvolavacke.

anjelicek26
8. sep 2022

No ved uvidis, moj ovulacny je v case pred ms tiez takmer pozitivny a nic to neznamena...LH kolise cely cyklus...

petrina18
autor
8. sep 2022

@anjelicek26 dakujem bola som uplne v tom ze pred menzesom je ciarka slabunka aspon som mudrejsia 🙂

anjelicek26
8. sep 2022

@petrina18 u vela zien silnie aj pred MS... nie do uplne pozitivna, ale takto kludne... uvidis, tehu test kludne mozes zajtra rano skusit...

petrina18
autor
8. sep 2022

@anjelicek26 skusim a dakujem

nneennee
9. sep 2022

@petrina18 ja som si ovu test zacala robit pred dvomi mesiacmi po spontannom potrate v 7tt… Prvy mesiac mi vychadzali dve ciarky presne ako tebe az do posledneho dna pred mrchou a tiez som si myslela, ze mam stale ovu, potom som si precitala navod a tam bolo, ze nezalezi na tom, ci su dve ciarky, alebo jedna, proste kym testovacia ciarka nie je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, tak ovu nemas… A dalsi mesiac som si robila ovu testy kazdy den podla kalendara aj Jonasovho vypoctu a ovu som mala mat 22 a nic… Nakonie 28 som mala pozitivny ovu test - viditelne rovnako silne ciarky a dnes mi vysiel pozitivny tt. Niekde som citala ze ovu mozes mat len par hodin, ja som si robila 2 testy aj rano aj vecer a oba pozitivne.. Ale drzim palce, i ked podla fotky ja mam taketo vysledky okrem obdobia mrchy, kedy ovu nerobim skoro cely cas…

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre