Baby uz som celkom zmatena ale mam 3 dni do menzesu, a vid moj ovulacny test nemal by mat ciarku uplne slabu?
Mam nejak rozhadzany cyklus resp minuly mesiac som bola na vyvolavacke.
@anjelicek26 dakujem bola som uplne v tom ze pred menzesom je ciarka slabunka aspon som mudrejsia 🙂
@petrina18 u vela zien silnie aj pred MS... nie do uplne pozitivna, ale takto kludne... uvidis, tehu test kludne mozes zajtra rano skusit...
@anjelicek26 skusim a dakujem
@petrina18 ja som si ovu test zacala robit pred dvomi mesiacmi po spontannom potrate v 7tt… Prvy mesiac mi vychadzali dve ciarky presne ako tebe az do posledneho dna pred mrchou a tiez som si myslela, ze mam stale ovu, potom som si precitala navod a tam bolo, ze nezalezi na tom, ci su dve ciarky, alebo jedna, proste kym testovacia ciarka nie je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, tak ovu nemas… A dalsi mesiac som si robila ovu testy kazdy den podla kalendara aj Jonasovho vypoctu a ovu som mala mat 22 a nic… Nakonie 28 som mala pozitivny ovu test - viditelne rovnako silne ciarky a dnes mi vysiel pozitivny tt. Niekde som citala ze ovu mozes mat len par hodin, ja som si robila 2 testy aj rano aj vecer a oba pozitivne.. Ale drzim palce, i ked podla fotky ja mam taketo vysledky okrem obdobia mrchy, kedy ovu nerobim skoro cely cas…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ved uvidis, moj ovulacny je v case pred ms tiez takmer pozitivny a nic to neznamena...LH kolise cely cyklus...