Ahojte, tento mesiac som si sledovala ovu pomocou testov, prebehla na 16DC. Styk sme mali až 2 dni na to bohuziaľ, nestihli sme skorej. Po ovulacii som spravila jeden ovu test, kontrolny ktory bol 100% negativny.Teraz mám 3 dni do MS a spravila som si ovulačný test a ciarka sa mj zdá byť celkom silná, urcite silnejsia ako vtedy po ovulacii ked som skusala. VIEM ze sa neda spolahnut na ovulacne testy, preto sa pýtam len tých žien, ktore si sledovali ovulaciu cely mesiac a vysiel im takyto ovu test pred ms a boli tehotné. ďakujem
@veronikaszabova mám len 3 dni do ms.. este nemam odvahu 🙂
Zbytocne testujes ovulacnym testom. Tak pockaj, ci budu meskat a potom testuj.
@veronikaszabova ano viem. preto som sa pytala, či niektora mala takto ovulačny test pred ms a bola tehu, ale dakujem
Ked som skusala ovu testy, tak vzdy tesne pred ms tak 2 dni bol takmer pozitivny, takze to nic neznamena. Skus tehotensky, uz by mohol ukazat slabuckymu druhu ciarku ked mas 3 dni do ms.
@sylvia_123 takže sú to fámy? trocha čítam staršie diskusie, ale naozaj, jedna piše to a druhá hento.. zrejme to nieje pravidlo 🙂 skusim možno zajtra ráno,ale tento mesiac dosť pochybujem.. mám príznaky MS, bolesti prs a slabé MS krče už 3. deň.. asi to risknem s tehu testom. Ďakujem 🙂
Áno, ovulacny test je pozitívny pri tehotenstve. Ja som na tehotenstvo prišla takto.... Tiež pred ms a jasné pozitívny. Urobila som si hneď tehotenský.
Ale, počas menštruácie stúpa LH hormón, takže testy vtedy mávam takmer pozitívne tiez.
Skús tehotenský, takto sú to len dohady.
@petka_3 myslíte, že tento môj je pozitívny? mala som rovnaký presne ako ked som mala ovuláciu.. skusim rano tehu test, ale s velmi malou dušičkou
Je to negativny ovulacny test
Ja som mala už aj naozaj pozitívny a ms normal prišla. Testni tehotenskym akú tuto polemizovať
Na ovulacny sa spoľahnúť nedá. Držím palce pri tehotenskom. 🙂
Ja som mala pred mrchou pozitívny ovulačný test a tehotenský mi to potvrdil až o pár dní neskôr. Ovu test bol rýchlejší 🙂
Dobrý deň prajjem žienky už tretí deň keď idem na wc tak vytriem raz slabo ružovou krvou raz normálne ako keby som už dostala mrchu ...fakt neviem čo to môže byť .. menštruácciu čakám. O týždeň ..robila som aj ovu teest
Ja mám skúsenosť, že ovu test mi ukázal tehotenstvo skôr ako tehu test (2x) . takže všetko je možné. Tiež som sa sledovala ovu testami keď sme chceli bábätko. Takže som vedela kedy má ovu a keď mi ku koncu cyklu vyšli poriadne koľajnice nechápala som, myslela som si,že mám 2 ovu počas cyklu 😊 tehu test mi ukázal čierky až o 5dní 😉
@siska01 veľmi ďakujem...a to krvácanie si myslím že mám MŠ no neviem fakt som bola objednaná ku dr.no nemôžem lebo sme v karantene teraz ďalšie 2tyzdne budem čakaat je to strašné dlhý čas premna
@lusinda1989 čo si myslíte ten môj je pozitívny viacerí mi vraveli že nie je...robila som pred vcerim
@barbori1234 podľa ak je to ovulacny tak nieje pozitívny ak si sleduješ ovuláciu musia byt obidve čiarky rovnako silne
@lusinda1989 áno je to ovu test
Môžem ostať v tehu aj počas menzesu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A preco si nespravis tehotensky test? 🤷♀️