Ahojte..ovulaciu som mala mat 15.1., ale mne sa neda Ovu test.. styk sme mali 15.1. a 17.1. ale polemizujem, ci 17.1. uz nebolo neskoro na mozne oplodnenie. Ovu test bol robeny o tretej poobede a dalsi sommsi spravila 16.1. a bol o dost slabši co mi nedava zmysel. Kedy som teda ovulovala? mohlo to byt napr. 16.1. ráno ale na vecer som uz mala negativny test? lebo keby neovulujem toho 15. tak je sanca ze sa podarilo aj toho 17. Dufam ze chapete moje bláboly 🤪 pridavam ovu test z 15.1. a moja otazka je, ci je pozitivny podla vas a ak nie, ked mohla nastat ta ovulacia. dakujem
@sylvia_123 joooj dakujem krasne za odpoved.. takze to nebolo ani priliž skoro ani neskoro a šanca je 🙂 uz len čakať ci príde MS..
@sylvia_123 zabudla som odpovedať, 28 dňový
áno, šanca je vysoká, že sa môže podariť 🙂 a koľký deň cyklu si mala takýto test? ja som to mala tento mesiac veľmi podobne ako ty, tiež mám 28 dňový cyklus.
@sylvia_123 presne 15 DC.. tak poda teba nevyšlo nazmar toho 17.1. ? lebo toho som sa obavala ..🙈
ja som mala takto isto, 15 DC skoro pozitívny test (ako tvoj cca), vrchol mega pozitivity som nestihla (spánok), ale pokiaľ je na druhý deň slabšia čiarka - u mňa bola 16 DC už slabšia a o niečo, tak ovu pravdepodobne práve prebieha. Mne gyn 17 DC okolo 16.00h potvrdil, že už ovu prebehla. Čiže mohla byť podľa mňa medzi 15 DC večer a 17 DC poobedie ovu - snažili sme sa 16 DC ráno a 17DC večer. Som zvedavá, či už náhodou motyka nevystrelí 🙂
@sylvia_123 Sme na tom skoro rovnako az na to ze my sme sa snazili 15 a 17 DC :D no som zvedava, napis potom sem ako si dopadla 🙂
ja teda už uvažujem pragmaticky-pesimisticky :D, snažíme sa už 14 mesiacov a nič, ovulka je potvrdená dr už tri cykly za sebou. Ešte mi spraví tento mesiac nejaké vyšetrenia - baktérie a horm.profil a potom asi drahý pôjde na spermiogram, vy sa ako dlho snažíte?
Babenky ktorá mi poradí 17.1.som mala menzes trval 5dni a tri dni po menzese sme mali s mužom stik môžem otehotnieť ?cyklus mám 28
Nenájde sa tu žiadna
@00bubka00 no uvidíme či príde menzes no to už iba čakať lebo dr mi nevedel takto povedať čo a ako ale aspoň mi povedal že mám už po ovulacii ja som si myslela že jj mám tri dni po menzese ja neveim ani kedy mám ovulacii a toto mám každý mesiac nesnažíme sa o bábo máme tri deti a aj keby že som tehotná tak sa tešíme
@00bubka00 no ja práveže ani neviem ja viem mala by som poznať svoje telo ale nikdy som nevedela kedy mám plodné dni preto som zmetena ked dr mi povedal že už ovulaciu som mala a stále rozmysam kedy som ju potom presne mala keď ja mám niekdy až 40dnovy cyklus potom sa mi upravil na 28dnovy tak preto to neviem presne určiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, aký máš dlhý cyklus? Len podľa testu mi to príde tak, že ovu test je skoro pozitívny, mohol byť pozitívny o pár hodín v ten deň - 15.01 večer/v noci. Čiže ovu mohla prebehnúť 16.01., ak ste mali styk 15.01 a 17.01 myslím, že ste pre to spravili maximum. Držím palce 🙂