Ovulačný test

9. okt 2024

Ahojte baby. Začala som si sledovať ovulaciu prvýkrát cez ovulačné testy. Doteraz som to nikdy nerobila ale ako som po pôrode začalo ma to zaujímať. Cyklus mam 28-35 stále ako aj pred porodom aj po. Na 14DC som mala špinenie. Sem tam sa mi objaví mimo menštruácie. Mala som aj priehľadný výtok ale odvčera mam vlhko. Neskutočne. Výtok vodový. Včera som si spravila ovulacny test a čiarka bola slaba. Dnes som si urobila a je oveľa silnejšia. Viď foto. Chcem sa teraz spýtať keď ta čiarka zosilnela znamená ze ešte len budem mat ovulaciu? Kedy mam testovať ešte dnes večer neskôr alebo stačí zajtra? Môžem mať ovulaciu keď mám vodnatý výtok ale nie je tahavy? Ďakujem

autor
9. okt 2024
nina004
9. okt 2024

Tá čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná. Od toho príde ovulácia do 12-48h. Rôzne silné čiarky môžeš mať celý mesiac. Ale naozaj silná bude len pred ovuláciou.

amelie22
9. okt 2024

Tomuto testu ešte veľa chyba, ovu testy upozorňujú na ovu vopred takže aj keď bude test pozitívny- čiže čiarky budú rovnako tmavé alebo ta testovacia ešte tmavšia aj to znamená ze ovu ešte len bude...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre