Ahojte baby, dnes som 10DC a prvýkrát v živote som si robila ovulacny test. /vid foto/. Ak som dobre pochopila letáku pokiaľ je čiarka taka silná ako testovacia vtedy je ovulacia? Je možné že už prebehla? 21.7. Som dostala menštruáciu a o 2 dni som mala ruzovy vytok /vcera/. Teraz neviem ci prebehla včera alebo ešte len prebehne. Mate niektorá skúsenosť prosím? Alebo z čoho bol ten ruzovy vytok? Den pre vytok sme mali sex mohlo to byt z toho? Budem moc vďačná za rady
Test je negatívny a z jedného kusu ťažko povedať 21.07 ms začala? Ako dlhý mávas cyklus?
@stela567 dôležitá otázka je, aký dlhý mávaš cyklus. Bežne je dosť malá šanca, že už bola ovulácia, ale nie je to nemožné samozrejme, hlavne, ak mávaš kratší cyklus. Podľa mňa testuj ďalej 🙂
@bambulka711 28-30
@stela567 tak to na 99% ovulácia ešte len bude 🙂
@bambulka711 a prečo mám ruzovy vytok? Dnes už skoro ho nemám. Neviem si to vysvetliť.
@stela567 môže byť prasknutá cievka, poranenie pri styku, ale áno, aj ovulácia, hormonálny výkyv, z tepla... Pravdu odhalí len lekár, tak keď tak zajtra šup na sono a on sa na to pozrie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@stela567 z jedneho ovulacneho testu to nezistis. Musis si ich urobit po sebe viac. Nie vzdy su ale spolahlive. Ruzovy moze byt aj ked praskne folikul a prebieha ovulacia ale aj po pohl. styku. Ty h testov je preto viac v krabicke aby sa urobili po sebe kazdy den. Najpresnejsie ti bude vediet povedat gynekolog kedy je ovulacia ultrazvukom. Ja som chodila kazde 2 dni na ultrazvuk sledoval folikuly.