Ovulačný test

monci17
29. júl 2024

Ahojte baby pridavala som aj vedľa prispevok,
Ale skusim aj tu.Citim ze by dnes zajtra alebo mozni ze vcera bola ovulacia citim to vzdy v podbrusku.
Snazime sa uz od piatku a dnes poobede takto test.
Bud bola vcera alebo bude zajtra myslim..skuste poradit

katariiinkaa
29. júl 2024

@monci17 tak to ti žiaľ na základe testu nikto nepovie 🙂 niektoré ženy majú test negatívny a ešte v ten deň o pár hodín je pozitívny.. iným silnie test postupne, takže ťažko povedať. Ak sa snažíte pravidelne tak nie je šanca aby ste to prešvihli, neboj 🙂 držím palce!

monci17
autor
29. júl 2024

@katariiinkaa ďakujeeem ano snazimee sa teraz prvy mesiac uplne intenzivnee 🙏🏽🙏🏽dam vediet potom ako to dopadli

patriciaa_
29. júl 2024

@monci17 ak si chces vystihnúť pozitívny ovulacny test tak sa skús testovať doobeda aj poobede menšia šanca ze prepasnes vrchol, sú ale aj prípady že baby mali ovuláciu a testy im to nijako nevyjadrili. Odporúča sa styk aspoň každý 2-3deň aby sa v rámci cyklu vystihla ovulácia ak nastáva. Tak držím silno palce 💫🤞🏼

monci17
autor
29. júl 2024

@patriciaa_ ten prvy je o 16 ten druhy teraz nepila som 2 hodiny myslim si ze ovu uz bola
Styk sme mal aj vcera aj predvcerom tak snad ale skusim aj zajtra urobit doobeda aj poobede

patriciaa_
29. júl 2024

@monci17 takéto testy ako ty som mala bežne pred ovulaciou aj pár dní určite nieje pozitívny testuj ďalej ak sa chces uistiť, aj keď ovulacny test nieje nikdy 100% 🙂 takto každý mesiac vystihnem pozitivitu a aj tak sa nam nedarí už viac než rok po MA a to mám aj folikulometriu za sebou len nemeriam bazalnu lebo to by ma asi stresovalo.

monci17
autor
30. júl 2024

@patriciaa_ kupila som si nove testy dr max lebo tie pepino otras,dneska citim uz krce v podbrusku aj troska pichanie na vajecnikoch pridavam foto teraz o 8 robený test

patriciaa_
30. júl 2024

@monci17 no podľa mňa ti silnie aj keď testy medzi sebou je ťažké porovnávať skús aj ďalšie dni ;) držím palce.

monci17
autor
30. júl 2024

@patriciaa_ ano jasne viem ze dva rozdielne ale pozri dneska co som si robila pepino nechala som to tam 3 sekundy a rozmocene

patriciaa_
30. júl 2024

@monci17 čo to je za značka a mačas to len po tu ciarku kde je MAX aby neboli tie šípky ponorene? Nechápem inak prečo by ti to tak rozmocilo...

katariiinkaa
30. júl 2024

@monci17 tie ružové sú asi najhoršie testy aké existujú.. úplne rovnaké som kúpila z aliexpressu 100ks za tuším 3€. Pepino ich len balí do svojej značky, ale sú to presne tie isté. Jedna veľká katastrofa..

monci17
autor
30. júl 2024

@katariiinkaa katastrofa uz ich nebudem robit nakupila som dr max mala som 2+1 krabicu zadarmo a su az 20tkove ,pepino 10tkove takzee suuper ,a pekne priehladne 🙏🏽🙏🏽

katariiinkaa
30. júl 2024

@monci17 Ja som presne tak isto kupovala 🙂 ešte sa mi podarilo väčšinou nájsť aj nejaký zľavový kód na 20 alebo 25%, tak ma 3 krabičky vychádzali 10€.

patriciaa_
30. júl 2024

@monci17 no každopádne ak ich máčaš len do čiarky kde je MAX tak to už veru ani ovulacne pepino nie sú spoľahlivé, lebo rozmoceny výsledok môže byť skreslený predsa ako tehotenský. Aj keď ja som mala pepino tiež pozitívne, nevidela som veľký rozdiel ale tie zo 101 tuším in:time tie mi robili najrozumitelsiejsie čiarky aj tie dr Max.

katariiinkaa
30. júl 2024

@monci17 aj teraz je inak platný kod na -25% na vyrobky dr max ak by si nahodou dokupovala 🙂 len neviem dokedy platí. Kod je "8884400".

monci17
autor
30. júl 2024

@patriciaa_ jasne ze anoo ze len po tu ciarku ine vysli fajn normalne len toto je asi zla šarža ale aj tak pepino je shit celkovo tak som si sla kupit dr max🙏🏽

monci17
autor
30. júl 2024

@katariiinkaa dakujeem velmi peknee🙏🏽🙏🏽

monci17
autor
31. júl 2024

@katariiinkaa dnesne testy ovulacne uz to budee😀😀

patriciaa_
31. júl 2024

@monci17 no vidíš 🤩 teším sa až budú koľajnice ;) ale keď máš už nejaké boliestky tak by som skúšala už s muzikom každý druhy/tretí den ak sa dá.

monci17
autor
31. júl 2024

@patriciaa_ anoo snazime sa uz len ja v piatok idem prec,myslis ze sa to snad stihne dovtedy a podari?🙏🏽🙏🏽

monci17
autor
31. júl 2024

@patriciaa_ ten prvy je poobede o 16tej a ten druhy je ten co som posielala o 10 doobeda
Ja si myslim ze ovu uz prebehlaa

patriciaa_
31. júl 2024

@monci17 no fotka stále skresľuje určite to na živo vidíš lepšie či sú čiarky aspoň rovnako silné. Ovuláciu by mala prebehnúť cca od 12-24 hodín niektoré testy uvádzajú aj do 48 hodín je to veľmi variabilné ale keď ste sa posnazili doteraz poprípade i dnes tak je tam šanca stále ✨🤞🏼

monci17
autor
1. aug 2024

@patriciaa_ pravidelne od piatku uz sa snazime 😀 tak snad sme to chytili

monci17
autor
1. aug 2024

@patriciaa_ teraz😀

katariiinkaa
1. aug 2024

@monci17 teraz to vyzerá že sa už naozaj blíži 🙂

patriciaa_
1. aug 2024

@monci17 krásne ale ešte trošička im chýba podľa mňa 🙈

monci17
autor
1. aug 2024

@katariiinkaa ked sme sa vcera snazili moze to vyjst?

katariiinkaa
1. aug 2024

@monci17 jasne 🙂 veď ovulka nastáva do 12-48 hodín od pozitívneho testu

monci17
autor
1. aug 2024

@katariiinkaa som povedala ze si nebudem robit tie testy lebo sa len stresujem aj tak ich robim😀😀

patriciaa_
1. aug 2024

@monci17 tak žena si aspoň zisťuje čo s čím súvisí keď pozoruje hlien aj pozitivitu testu troška sama sebe začne rozumiet podľa mňa, asi by som bola viac v strese z merania BT k tomu som sa neodhodlala ešte 🙈 každopádne či už to vyjde alebo nie lebo aj cez pozitivitu mojich kazdomesacnych testov stale čakáme na našu dušičku verím a prajeme ti z celého srdiečka aby si bola šťastná a milovaná nech je vám dopriate ❣️🤞🏼✨💫

monci17
autor
2. aug 2024

@patriciaa_ takze dnes je ro hnwd vybehli ciarky sa tesim rano sme sa snazili tak snad to vyjdee🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre