Ovulačný test

lienkara
5. jan 2024

Dobrý deň ,je tento ovulacny test pozitívny ?

colsami
5. jan 2024

Ahoj, este nie.

bejbs123
5. jan 2024

Nie

luciaruz
5. jan 2024

Ja som mala takuto istu čiarku. S mužom sme vhupli na to v dany den, aj v nasledujuci. A hadajte co😊 otehotnela som, a to sme prvy krát skusili podla oculacnych pasikov. Inac, spermie preziju vo vasom tele niekolko dni a pockaju si na vajicko.

lienkara
autor
5. jan 2024

@luciaruz Ďakujem krásne za odpoveď dúfam že sa to podarí . 🙂

jaskolka
5. jan 2024

@lienkara kľudne skúste, spermie vydržia aj viac dní, dokážu si počkať na vajíčko.

lara2021
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lara2021
5. jan 2024

Dobrý večer , chcem sa spýtať robila som si tehotenský test lebo m meškali krámy , jedna z tých paličiek bola slabšia tak som si myslela že som tehotná , mam dieťa a pri ňom ten test bol taky istý a bol pozitívny no a teraz ja som si bola istá ze som mala som navali tepla boleli ma prsia tak s vedomím ze som tehotná som šla ku gynekológovi on to vyvrátil povedal ze nič tam nevidí spravil mi nejaké vyšetrenia tam dole bolo to bolestivé ale dalo sa to vydržať ale od dnes rána som vkuse krvacala asi cca do 5tej tak silno také kusy zomna padali ale nebolo to bolestivé prosím vás vie mi niekto poradiť ze co to vlastne je prečo som začala silno krvácať ? Je mi z toho aj zle taka malatna sa cítim mali ste to niekto ? Ďakujem

vandica
5. jan 2024

@lienkara ja som nikdy nemala čiarku tak tmavú ako tú druhú, ako by to malo byť, a otehotnela som vždy. Určite by som sa snažila aj dnes, aj zajtra.

bejbs123
5. jan 2024

@lara2021 no ak sa spustilo krvacanie mohlo ist o biochemicke tehotenstvo,po skonceni krvacania sa treba znovu otestovat,bud tam budu uz dve kolajnice alebo bude test negativny

lienkara
autor
6. jan 2024

Podarilo sa niekomu bábätko aj napriek takejto čiarke?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre