Ahojte dievčatá… 🙂 Prosím vás poraďte mi.. :( Tie, ktoré ste už s ovulacnymi testami skúsenejšie…Testujem prvýkrát a neviem…nejako ta ľavá čiarka netmavne alebo…je taká istá stále? 😒 Poraďte mi prosím…bude tmavšia alebo? Dolný je z dnešného rána😕
Hm zvlastne, robis 1 denne? Dva denne? V rozpäti kolkych dni si testovala? Hlavne nerobit s ranneho mocu, ale ideal o 10tej a 22hej... pozitivny veru nie je este ziaden.
@anjelicek26 Prečo nie z ranného?
@gejb Ďakujem
Lebo LH ma spicky prave pocas dna a ranny moc na to nie je vhodny... pisu to aj v navode volakde. Z ranneho sa robia len tehotenske.
Ovulačné testy sa nemajú robiť z ranného moču, presne ako píše @anjelicek26
Prečítaj poriadne návod a možno budú testy konečne pozitívne 🙏
@anjelicek26 no tak toto…no ďakujem ti krasne..toto som nevedela naozaj 🙏🏻v návode píše z ranného…
@ivkav5 baby ale ja som návod čítala…z ranného píše 😩
To je zvláštne🙈 aké sú to testy? Väčšina výrobcov pri ovul. testoch uvádza najvhodnejší čas tak ako píšu baby vyššie medzi 10:00-22:00.
To som sice nevedela ze sa nesmu rano (dobre vediet) ale kazdopadne ak robis. Tak aspon jeden cely cyklus aby si videla ako ta ciarka tmavne resp bledne. A hlavne sa odporuca v tu istu hodinu. Nie ze raz rano. Dalsi den vecer. Dalsi na obed. Proste si dat nejaku hodinu a skusat v dany cas.
Ak je v navode ze ranny moc tak sa drz navodu 😉
Ja som mala vzdy najsilnejsie ciarky okolo 14-17 poobede. Urcite nie robit rano.
Ďakujem vám baby…vyskúšam 🙏🏻❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala by este tmavnut...testuj ďalej lebo tieto su negativne