Ovulačný test

28. sep 2023

Ahojte dievčatá… 🙂 Prosím vás poraďte mi.. :( Tie, ktoré ste už s ovulacnymi testami skúsenejšie…Testujem prvýkrát a neviem…nejako ta ľavá čiarka netmavne alebo…je taká istá stále? 😒 Poraďte mi prosím…bude tmavšia alebo? Dolný je z dnešného rána😕

gejb
28. sep 2023

Mala by este tmavnut...testuj ďalej lebo tieto su negativne

anjelicek26
28. sep 2023

Hm zvlastne, robis 1 denne? Dva denne? V rozpäti kolkych dni si testovala? Hlavne nerobit s ranneho mocu, ale ideal o 10tej a 22hej... pozitivny veru nie je este ziaden.

autor
28. sep 2023

@anjelicek26 Prečo nie z ranného?

autor
28. sep 2023

@gejb Ďakujem

anjelicek26
28. sep 2023

Lebo LH ma spicky prave pocas dna a ranny moc na to nie je vhodny... pisu to aj v navode volakde. Z ranneho sa robia len tehotenske.

ivkav5
28. sep 2023

Ovulačné testy sa nemajú robiť z ranného moču, presne ako píše @anjelicek26
Prečítaj poriadne návod a možno budú testy konečne pozitívne 🙏

autor
28. sep 2023

@anjelicek26 no tak toto…no ďakujem ti krasne..toto som nevedela naozaj 🙏🏻v návode píše z ranného…

gejb
28. sep 2023

Z ranného nieeee...aj v návode píšu medzi 10-22 hodinou. Nájdi si iný čas a vtedy ich rob každý deň. Najlepšie aj cca dve hodiny predtým nepiť veľa vody.
Takto by mali vypadať, rovnako silné 🙂

autor
28. sep 2023

@ivkav5 baby ale ja som návod čítala…z ranného píše 😩

ivkav5
28. sep 2023

To je zvláštne🙈 aké sú to testy? Väčšina výrobcov pri ovul. testoch uvádza najvhodnejší čas tak ako píšu baby vyššie medzi 10:00-22:00.

maryetta
28. sep 2023

To som sice nevedela ze sa nesmu rano (dobre vediet) ale kazdopadne ak robis. Tak aspon jeden cely cyklus aby si videla ako ta ciarka tmavne resp bledne. A hlavne sa odporuca v tu istu hodinu. Nie ze raz rano. Dalsi den vecer. Dalsi na obed. Proste si dat nejaku hodinu a skusat v dany cas.

Ak je v navode ze ranny moc tak sa drz navodu 😉

nevenka
28. sep 2023

Ja som mala vzdy najsilnejsie ciarky okolo 14-17 poobede. Urcite nie robit rano.

autor
28. sep 2023

Ďakujem vám baby…vyskúšam 🙏🏻❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre