Ahojte, prosím vás, je tento test pozitívny, čo pozerám iné diskusie tak každá píše inak, no môj názor je že je negatívny, ale možno niekto ma inú skúsenosť 😊
Na toto nemôže mať nikto žiaden iný názor ako ze to je negativny. Pri ovulacnom teste musí byť testovacia čiarka rovnako ale viac silnejšia ako kontrolná
@aliaray1 ďakujem krásne
Pozitivny Bude,ked Bude kontrolna silnejsia Ako testovacia ..
Negatívny
Daj link na diskusiu, kde toto niekto vyhodnotil ako pozitivny test
ahoj, je urcite negativny. ak by si chcela, su tu dobre skupinky na tieto veci, kde ti zeny poradia testy za dobre ceny a aj ti pomozu vyhodnocovat znaky plodnosti alebo trebars aj tieto testy
Ahojte dala som sa prvy krat na ovulacne testy ktore som robila od skoncenia ms boli stale negativne a teraz prvy krat 15dc a ciarka takato , myslela som ze na druhy den bude silnejsia ale nie to uz slabla .. 🤔 styk bol 13Dc a vcera som cely den pocitovala bolest ako keby som prechladnuta ale to vzdy preslo po chvilke 🤔 myslela som ze ovulacia ale tie testy slabnu 😒 moj cyklus je posledne mesiace 29 az 30 dc uz jedno dieta mam ale aj to trvalo kym sa podarilo tak preto teraz idem skusit ovulacne testy .. myslite ze ovulacia prebehla aj ked nebola druha ciarka silnejsia ale len takato
@kessy25 Áno, ovulácia mohla prebehnúť. Ideálne je merať aj BT. Tiež som nikdy nemala testovaciu silnejšiu ako kontrolnú. Ledva - ledva boli rovnako silné. A to som testovala aj trikrát denne. No ovulácia prebiehala. Potvrdené meraním BT.
@zuzanockamt a ta sa prosim ako mera? Treba nato iny teplomer?
@kessy25 Dá sa kúpiť teplomer na meranie BT - ukazuje na dve desatinné miesta. Meria sa hneď po MS na tom istom mieste (v ústach, pošve alebo konečníku) a vždy v rovnakú hodinu ihneď po zobudení, nesmie sa predtým ani vstať, ideálne aspoň po 6 hodinovom spánku (to u mňa nie je možné).
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne toto ukazovalo kazdy den ked bolo negat. Testy su od dr.max vyborne, ked ukazali pozit, boli to 2 velmi silne (rovnako silne) ciarky.