Ahojte čo myslite? 2roky ma ovulacne testy negativne teraz beriem tabletky clostylbegyt a duphaston a orvy krát mám takýto test neviem čo si mám mysliet dakujem
@stellarstar a?? Čo keď mi dal lieky?? Sám povedal že nemusia zabrať na prvý krát!!
@mimula12 veď sa teš že hneď zabrali 🙈
@stellarstar kiezby
@mimula12 šup do postele s maželom 😅 držím palce 🍀
@stellarstar musím počkať práve mi povedal že mu horí omáčka na sporáku 😂
Test ešte nie je pozitívny, ale kľudne majte styk, spermie si vedia "počkať" aj par dní na vajíčko
@mimula12 Ahoj ešte nieje pozitívny test testuj ďalej 🙂 ja som tiež brala clostil tento cyklus prvý krát ... Dnes som 12dc ale u mňa sú testy slabšie ako je ten tvoj ... Ty si ktorý deň cyklu ? Pôjdeš na kontrolu ku dr ? Ja idem akurád zajtra ...🙂
@henrietka12 ahoj. Ja mám dnes 15 deň od začiatku cyklu. Tento mesiac som prvý krát brala clostil na 5den 1tabletku denne 5dni a od dnes začínam brat duphaston. Nikdy sa mi na ovulacnych testoch neukázal poňali ani duch nie to takáto silná ciarka preto som prekvapená a zároveň šťastná. K doktorovi na kontrolu nejdem. Minulý mesiac som bola na 9 a 11den cyklu a folikul bol veľký 4m čo je veľkí malo lebo už mal mať okolo 1cm cize preto clostil a duphaston beriem aby som mala pravidelnú ms. Drzim palce!!
@henrietka12 daj vedieť ako si dopadla prosim 🙂
@mimula12 ale ja by som zobrala duphaston až po ovu ... Počkaj kým budeš mať úplne pozitívny test a 2 dní potom zober duphaston ináč ti zablokuje ovu ...podľa mňa môžeš mať zajtra už pozitívny ovu test 🙂 no aj ja som tak brala ale ja 2 tabletky ... Ale ja idem na kontrolu či som vôbec reagovala na clostil a či mi nárastli daake folikuli ... Jasné dám vedieť ...keď chces môžeš napísať aj správu 🙂
Ešte si nedávaj duphaston!! Čiarka nieje rovnako silná ako kontrolná to znamená, že ovulacia sa ešte len blíži.. Testuje ďalej a ked budu čiarky rovnako silné mala by prebehnúť do 24hod ovulácia.. A až potom si nasad duphaston.. Ovulacne testy nefungujú tak ako tehotenské..na tehotenskom stačí slabá čiarka a už to značí tehotenstvo avšak pri ovulacny h pokiaľ niesu čiarky rovnako silné alebo testovacia silnejšia ako kontrolná test je negatívny
@henrietka12 no mne to tak doktor nastavil že na 15den cyklu mám brat duphaston 10dni 2tabletky denne ak bude tehu test pozitívny tak mám pokračovať a ak negatívny tak pokračovať ako zvyčajne… tak neviem uvidím budúci mesiac budem brat clostil 2tabletky denne ak sa teraz nepodarí
@sunshine_18 lenže mne to tak nastavil doktor už cca 6mesiacov to tak beriem ze duphaston beriem na 15den cyklu 2tabletky denne po dobu 10dni aby sa mi upravila ms pretože od pôrodu prvého syna som chodila každý mesiac na vyvolávačku inak mi ms neprisla a tak nasadil duphaston a clostil mam teraz orvy mesiac
@mimula12 áno na 15 den cyklu nastavil lebo už sa predpokladá, že bude po ovulácii ale nemusí byt..
@mimula12 blokujes s tým ovuláciu tzv ani neprebehne a tým pádom nieje šanca otehotniet
Robila si si ovulacne testy aj dní predtým?
@sunshine_18
@sunshine_18 Áno a ciarka nebola ani poriadne viditeľná a dnes takto vybehla doslova
@sunshine_18 dnes ráno som si dala už duphaston cize je to v riti však?
@mimula12 áno to ti pomôže na úpravu cyklu ale ovu ti zablokuje keď si ho dáš pred ovu ...potom ovu už ani nebude ... A ty si mala zatiaľ negatívny test ale podľa mňa ti určite clostil pomohol ku ovu ... Keďže ti test stmavol ...mala si testovať kým nebude ovu test pozitívny a až potom zobrať duphaston ... Ináč neviem prečo ťa doktor nezavolal na kontrolu po clostile aby videl či na neho reagujes alebo nie ... No a neviem či tá jedna tabletka urobí šarapatu ...s tým skúsenosť nemám ...
@henrietka12 meviem no :/ teraz som úplne v rozpakoch že čo a ako. Už si nedám duphaston večer a počkám teda ako budú na tom testy. Ak si spravím test teraz alebo večer mala by byt ciarka už iná alebo taká ista? Vôbec s týmto nemám skusenosti nerátala som s tým že by som mohla mať takúto čiarku
@mimula12 no môže byť silnejšia čiarka už večer ... 🙂 Test je vtedy pozitívny keď sú tie čiarky rovnaké alebo ta prvá je silnejšia ako tá druhá ... Dúfam že nebude vadiť že si si ráno dala tu jednu tabletku
@henrietka12 no dúfam že nie strašne by som ľutovala toho ale je pravda že to je pre mňa nová info že tabletku mám dávať až po ovu… dakujem krasne za rady ❤️
@mimula12 tak ked máš ovu pozdejsie ako na 15dc tak si si ju mohla kľudne blokovať od kedy berieš duphaston ... Je dobre že ti nastavil cyklus ale keď sa snažíte o bábo treba ho brať až po ovu ... Ja som to tiež nevedela pred tým ... A ináč cítiš ovu ? Máš daake ovu príznaky ?
@henrietka12 duphaston som si dala dnes prvú tabletku ráno… bude to problem? Už si nedám uvidím ako sa budú vyvíjať testy a podľa toho. Ja nemám žiadne príznaky ovu nikdy som sa podľa príznakov neriadila nemám ani priesvitná výtok aký žiadne bolesti zmeny vôbec nič.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimula12 tak mysli ze tbl účinkujú a bude ovu?? To čo za otázku ze nevieš čo si o tom myslieť? Veď na to ti dal dr lieky ci?