Ovulačný test

annlorri
28. feb 2023

Už to tu asi bolo riešené veľakrát ale je to už pozitívny ovulačný test, alebo v akom je to štádiu? 🤷‍♀️😁

janai1
28. feb 2023

Pribalovy leták si čítala?

miskamicha
28. feb 2023

@annlorri negativny

rodinka20
28. feb 2023

Prečo negatívny ? Ja tam vidím dve

veverka84
28. feb 2023

@rodinka20 dve neznamena pri ovulacnom pozitivny- musi byt druha ciarka minimalne tak silna ako kontrolna alebo viac...

siimonella
28. feb 2023

ja som nemala nikdy pozitivny a som v tom

rodinka20
28. feb 2023

@veverka84 ďakujem

annlorri
autor
28. feb 2023

@janai1 milujem takéto odpovede
Áno čítala som, nevidím nič zlé natom opýtať sa žien, ktoré s tým maju možno viac skúseností a robia si testy dlhodobejšie

rita_malina
28. feb 2023

podla pribaloveho negativny, ale zevraj su neni moc presne tieto testy, tak ja neviem, skor by som to brala ako cas okolo ovulacie - kedze je dost silna a snazila by som sa urcite 🙂

sweetbrownie
28. feb 2023

skúsila by som ešte večer či budú už rovnako sfarbené

veverka84
28. feb 2023

@annlorri pozri takto ti napisem mala som pozitivny v case ked by som mala mat ovulaciu,ale otehotnela som podla vsetkeho o 10 dni posun cize aj ked spermie vydrzia tych 5 dni tak 5 dni tam aj tak zachadza🤷🏻‍♀️😂cize ano to ze ti ukaze ze je pozitivny este neznamena ze to real tak je,este je moznost vraj mat aj dve ovulacie,neviem skor to ber len taku ,,pomocku,,vela ti to neda

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre