Ovulačný hlien mimo ovulácie

16. apr 2023

Ahojte žienky,
Aký iný dôvod (okrem ovulácie) môže mať plodný hlien?
Menštruácia mi mešká, som už po ovulácii (potvrdené lekárom) a stále mám plodný hlien.
Zápal alebo cysta? Celkom sa obávam..

janetinka27
16. apr 2023

Ahoj a ovu mas potvrdenu lekarom, ze prebehla alebo len ze bol dominantny folikul? U mna plodny hlien pretrvaval vtedy, ked folikul nepraskol a prerastol do cysty. Je u teba moznost tehotenstva? Niektore zeny mali hlien aj na zaciatku ci pocas tehotenstva.
Ake vlastnosti.ms tvoj hlien? Je ciry alebo aj mas klzky pocit alebo sa aj natahuje nad 2,5 cm?

autor
16. apr 2023

@janetinka27 je možnosť ale testy mám zatiaľ negat a ovu mám potvrdené, že prebehla. Teda bola som na preventívke a tam mi dr povedal, že ovu už prebehla takže do dvoch týždňov sa spustí MS. Mám mokro a často si už myslím, že prišla MS práve kvôli klzkosti a naťahuje sa medzi prstami

autor
16. apr 2023
janetinka27
16. apr 2023

Tazko povedat. Ja mavam po ovu suchsie dni, ale tesne pred ms sa mi zvykne spustit hlien. Asi uz len pockat na dalsiu ms. Cysta to asi teda nebude,ked dr ziadnu nevidela a dominantny folikul tam tiez uz nebol.nemas v sprave napisane, ze videla zlte teliesko?

janetinka27
16. apr 2023

Moj dr to v sprave oznacuje CL (corpus luteum)

janulka155
16. apr 2023

Tehotenstvo ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre