Dobrý deň chcela by som sa opýtať skúsenejších žien, ktoré sa už dlhší čas pozorujú. Snažíme sa o babo ale ide o to že sa nám to nedari a hlavný dôvod je že práve v čase ovulácie je každý mesiac v praci. Tým ze mam presne na čas menštruáciu. Ide o to že trápi ma to ze veľa žien píše ze ovulačny hlien ma byt ako bielko pritom môj je skôr len ako voda a hneď na ďalší deň mam bielo žltý čiže pravdepodobne konci ovulácia. Myslim ze mam od sledovaní kedy ju mam pretože aj pociťujem bolesti ovulacne. Začala som s meraním bazalnej teploty ale zatiaľ po ovulácie bola 37.20 a ďalší 37. 0 no a tretí deň od ovulácie už bola teplota 36,7 a preto neviem co to znamená ze tak teplota klesla.
Určite nemusí byť ako bielko, ja si sledujem roky rokúce a viem presne, keď je priesvitný a mám vyslovene vlhko v nohavičkách tak viem že bola ovulácia,keď už je biely a hustý tak je po nej. Skús tak že si odpocitas 14 dní od prvého dňa menzesu ktorý si mala naposledy, a okolo tohto dňa to skúšajte aj budúci mesiac. Držím palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anile12 bazalna teplota sa meria cely cyklus a v rovnaky cas najlepsie rano pri zobudeni...za 3 dni merania sa neda zistit ci ovulacie prebehla..a co sa tyka ovulacneho hlienu tak ten je ako bielko a za najvacsi plodny den sa pocita pri jeho vyvrcholeni ked je vodnaty...potom sa uz meni na zlty...tazko takto posudit.