Ovulačný hlien

natalysb
8. nov 2016

Ahojte. Mamicky nemamicky. Zaujimalo by ma ci vsetky mate ovulacny hlien najplodnejsi hlien co vyzera ako bielko z vajicka. Alebo aj iny vytok ktory signalozuje ovulaciu a je mozne otehotniet. I ked nemam ten najplodnejsi... dakujem

lienka737
8. nov 2016

Ja by som Ti aj poradila, ale nepochopila som, co sa pytas. Skus este raz a jednoduhsie 😉

natalysb
autor
8. nov 2016

@lienka737 comu si nepochopila? Ci vsetky zeny maju ovulacny hlien co vyzera ako bielko? Alebo sa najdu zeny ktore maju iny ovulacny? Nie ako bielko co je moj pripad?

nikushka2521
8. nov 2016

@natalysb vsetky zeny maju ovulacny hlien len niekto ho ma viac a niekto.menej

natalysb
autor
8. nov 2016

@nikushka252 ta vsetky asi nie

lienka737
9. nov 2016

@natalysb hlien ako bielko je len v plodnom období (1-3 dni).
Nemajú to všetky ženy, niektoré áno a veľa, niektoré menej, niektoré vôbec.
V neplodnom období je hlien, ktorý vyzerá ináč ako bielko. Môže byť zakalený (biely, žltý), môže byť lepkavý, môže byť nenaťahovací- skôr len ako pasta alebo krém.
Väčšina žien v neplodnom období je úplne bez hlienu.
Z hlienu sa dá veľa vecí vyčítať, napríklad zápal a pod.

Aký máš Ty a v ktorých dňoch cyklu?

natalysb
autor
9. nov 2016

@lienka737 lienka dakujem Ti za TOP UKAZKOVU ODPOVED! NESMIERNE SI VAZIM!!! mne sa stale meni. Rok do zadu som mala dlhe roky ten najplodnejsi posledny rok ho nemam. Mam len biely ale meni sa. Tento mesiac po ms zacal ako vodovy biely pocit mokra v nohavickach. A po vodovom bieli zlty husty a strasne vela ho bolo. A teraz jeden den pred ms mam malicko bieleho ale velmi malo. Tazko rozoznavam ovulku. Uz premyslam nad testami ovu. Lebo som mala aj strach ci som neplodna... ale dost si ma teraz upokojila. Dakujem

lienka737
9. nov 2016

@natalysb
Čo sa týka plodnosti, nezáleží ani tak na farbe ako na konzistencii (plodný sa naťahuje lahko, neplodný sa nenatiahne-je hustý).

Ak máš veľa žltého, nie je to OK, mala by si behnúť k Dr. na prehliadku, či nemáš nejaký zápal. Nemáš pocit svrbenia alebo pobolievanie podbruška?

natalysb
autor
9. nov 2016

@lienka737 nemam bezne problemy pobolievanie podbruska. Len uz dva dni ma picha vo vajecniku a rano sama mala navaly horka a chcelo sa mi zvracat. Inak mam 1 den pred. Sice nemam pravidelnu ale vzdy mi pride o 3 dni skor. Min mesiac som mala 13teho. Nesvrbi ma nepali absolutne nic. Ani jeden vytok ktory mam pocas cyklusu mi nerobi ziadne probelmy.

natalysb
autor
9. nov 2016

@lienka737 teraz ked tak citam tak ani jeden hlien ktory mam pocas cyklu sa mi nenatahuje. Som teraz trosku zaskocena... snad neni moj pripad neplodnost som mlada a deti planujem... moja sestra mala tiez ten vytok a nema ho uz asi 4 mesiace. Tiez jej to bolo zvlastne. Kazdopadne po mrche ked aj vobec pride pojdem na gyndu

matejko19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka737
9. nov 2016

@natalysb určite kvoli hlienu nie si neplodná. Možno nejaká hormonálna nerovnováha, ale neplodnosť súvisí s inými vecami. Hlien sa dá prípadne aj podporiť liekmi, aby spermie prežili.
Vy chcete bábo a nedarí sa?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre