Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na jednu vec, nad ktorou už dlhšie rozmýšľam. Ako to funguje s ovulačný cyklom na začiatku tehotenstva? ak žena otehotnie v čase ovulácie, a teda vajíčko sa oplodní, má mať žena ešte ovulačný hlien? myslím v tom mesiaci oplodnenia? či automaticky už nie? dúfam, že je to zrozumiteľne napísané, ak nie, doplním na základe otázok. Ďakujem 🙂
@sibalka21 pýtam sa, lebo sa snažíme o bábätko. Pri prvom tehotenstve sa synček podaril na prvý krát a viem, že som ovuláciu - hlien mala ešte po styku v čase oplodnenia (viem v ktorých dňoch som otehotnela, nakoľko iná možnosť nebola). No a teraz sa snažíme a ovulačný hlien nechodí. Alebo mi jednoducho len ovulácia vymeškala tento mesiac? ďakujem.
Ovulačny hlien konci ovulaciou je to vrcholný hlien mokrý to je posledný plodný deň. Otehotniet si mohla skôr. Spermie si počkali na vajíčko. A K počatiu došlo až keď sa tvoje vajíčko uvoľnilo Z folikulu- ovulácia.
Pardon že styk mohol byť skôr ale spojenie spermie A vajíčka až pri ovulacii spermie si môžu V plodnom hliene počkať aj tri dni.
Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rapunzel0 To je predsa individualne.... Skor napis blizsie preco sa to pytas.....