Ovulačne testy - začiatky

z_u_s
10. mar 2018

Co poviete na toto? Prvy pokus s ovu testami, som ze uuuplny zaciatocnik 🤷🏼‍♀️

08snazilka80
23. mar 2018

@z_u_s ovu si mala ten den kedy si testovala 5.test.ovu test je pozitivny ked je testovacia ciarka aspin takej intenzity farby ak nie tmavsia ako je kontrolna...pokial je testovacia ciarka slabsej farby alebo nie je na teste vobec tak ovu bud este nebola alebo uz prebehla...dufam ze som ti to celkom vysvetlila 🙂

simus0987
11. apr 2018

Ahojte potrebovala by som poradit 😊 tiež som si povedala že skusim ovu testy .. Minuly mesiac sommala ovulku 13 den cyklu a teraz neviem či som to už neprešvihla je to 11deň cylku , je možne že tento mesiac som mala ovulaciu skôr ? ☺ pretože mam pocit že mi tie testy slabnu .. Minuly mesiac mi stale silneli ☺ ďakujem za radu

vera4444
11. apr 2018

Prosim o radu.. už je pozitívny?

z_u_s
autor
13. apr 2018

@simus0987 podla mna tvoje testy, ktore su na foto su negativne vsetky... ciarka musi byt rovnako tmava alebo tmavsia ako kontrolna...

z_u_s
autor
13. apr 2018

@vera4444 skusila si este aj nasledujuci den robit test? Myslim, ze uz sa da povazovat za pozitivny... teda ak si ho nerobila rano...

vera4444
13. apr 2018

@z_u_s ahoj, nie nerobila som ho rano, dodrzala som vsetko, dve hodiny nepila a testovala poobede v tu istu hodinu... na druhý deň bol slabší, tak predpokladám že tento bol pozitívny... Dúfam že sa to tento mesiac podari...

simus0987
17. apr 2018

Ahojte.. Myslím že už to je pozitívny☺️ alebo?... A kedy sa začať snažiť? .. Ďakujem 😊😊

z_u_s
autor
17. apr 2018

@vera4444 drzim palce 🙏

z_u_s
autor
17. apr 2018

@simus0987 Ano podla vsetkeho je tento test pozitivny, ak si ho ovsem ale nerobila rano 🙂A ak si ho robila dnes, zacnite uz dnes. A nasledujuce dva-tri dni sa snazte...a dalej testuj, aby si videla, ci ciarka slabne...

simus0987
17. apr 2018

@z_u_s okolo pol 12 som si ho spravila 🙂.. Dobre ďakujem☺️☺️

z_u_s
autor
26. apr 2018

@simus0987 Ahoj. No co ako ste dopadli?

z_u_s
autor
26. apr 2018

@vera4444 Ahoj. No co ako to dopadlo?

simus0987
26. apr 2018

@z_u_s ahoj ☺️ no zajtra mam dostať ms a pevne dúfam že nepríde a že skúsim test ☺️🤔 skúšala som už aj teraz nejaký náznak tam je tak uvidíme ☺️

vera4444
27. apr 2018

@z_u_s ahoooj, tak ovu test bol asi pozitivny... uz 5 dní mi mešká a tehu testik hadam už mozem brať za pozitívny... tak asi sa podarilo 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre