Ovuláčné testy sú už 12 dní silné

19. okt 2023

Ahojte baby , príde Vám normálne že mám ovulacne testy už 12 dní takto silné ? :D
Pridám druhu foto kde je dalších 10 čo bolo predtým ..

Je to zvláštne že už 12 dni su zrazu takto silné, či je to normálne ? Keď pozerám na nete príspevky báb, tak u žiadnej som nenašla takto dlho po sebe také silné ..
( nie, tehotná nie som .. )

Ma niekto skúsenosť alebo radu alebo čo ? 🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. okt 2023

Tieto sú hneď 10 dni predtým .. zrazu to zosilnenie ktoré trvá už 12 dni

patusss
19. okt 2023

Nemám podobnú skúsenosť... oni síce pozitívne nie sú, ale zvláštne je, že sú podobne tmavé. Možno by som skúsila tento test zopakovať budúci cyklus s inou značkou a zbehla za gynekológom, keď máš dlhodobo zvýšený LH.

majulka098
20. okt 2023

Asi by trebalo navštíviť gynekológa, aby zistili, či sú hormóny v rovnováhe... Ako píše @patusss pozitívne nie sú, ale je to zvláštne, takto silné a tak dlho ... Prípadne to môže byť iba zlá šarža testov, teda pokiaľ sa to už neopakuje nejaký ten cyklus ... Alebo je narušená hormonálna rovnováha, čo môže ovplyvniť plodnosť

dannyelle
20. okt 2023

Pri PCOS viem ze zvyknu byt LH testy pozitivne aj ked v realite neprebieha ovu. Skus inu sarzu/znacku testov, ci nie su pokazene a ak vyjdu aj ine testy pozitivne, tak chod k doktorovi nech Ti urobia vysetrenia, lebo to bude hormonalny problem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre