Ahojte baby ma niektorá z vás skúsenosti s týmito ovulačný mi testami? Aké používate vy? Správne som pochopila ze druhá čiarka musí byť silnejšia a vtedy sa snažiť? Ďakujem vám za rady
@petta2787 ahoj aj ja používam tieto🙂 kontrolná čiarka musí byt rovnaká alebo silnejšia a ovu príde od posledného pozitívneho do 48 h.. a pred testovaním nepit necurat cca 2 hodiny a nerobiť z prvého ranného mocu 😁 niekomu silnejú postupne, niekomu nárazovo. Asi som napísala všetko
@ninka99865 aj ty tie používaš? A spokojná? Som zvedavá kedy začne silniet čiarka 😁😁 už si mi to vysvetlila až až si myslím ale ďakujem krásne
@petta2787 ja som vďaka tým testom prišla na to že mám problémy s ovuláciou resp že mám krátku fázu od ovulacie do menzesu, takže na niečo to testovanie bolo dobre 😁 odporúčam aj merať bazalnu teplotu do toho, test ti predpovie kedy bude ovu a teplota potvrdí ze bola
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak je to asi pri všetkých ovulačných testoch, že až keď je testovania čiarka silnejšia ako kontrolná, tak môžeš očakávať ovuláciu. 🙂 takže podľa mňa si to dobre pochopila