Ovulačne testy - negatívne

16. okt 2023

Ahojte. robila som si testy od 14DC , postupne silnenli ale pozitivny nie je ani jeden.. podľa Vás som neovulovala? lebo 18-19 dc som.mala.vytok aj ovu bolesti.. o bábo sa snažíme. Styk smemali 14dc, 18dc, 20dc. Mohlo by to vyjsť aj napriek negatívnym testom? ďakujem

medda_beda
16. okt 2023

kašli na testy, nemusela si zachytiť ovuláciu v správny čas.Mne sa to stalo tiež a ovulujem každý mesiac.Ak sa snažíte dlhšie tak hlavne prestaň sledovať či to výjde, nevýjde.Neovplyvníš to aj keby si bola presná na stotinu.

sweetbrownie
16. okt 2023

@medda_beda podľa mňa to nie ne zlá vec ovu testy aspoň ja som za ne vďačná pretože som pochopila ako funguje moje telo a potom sa vieš zariadiť podľa toho.

medda_beda
17. okt 2023

@sweetbrownie
Tieto testy môžu dopomôcť možno na začiatku, ale po takých 2 rokoch neplodnosti je to už šumafuk.Viac to stresuje než pomáha a niekedy vyjdu negatívne aj keď ovulácia prebehla takže za mňa sú to tak trochu vyhodené peniaze.

sweetbrownie
18. okt 2023

@medda_beda No tak to je jasné mňa keď sa niekto spýta nato ako dlho používať ovu testy tak rok určite a potom vyhladat odbornú pomoc. Určite nie 2 roky sa testovať a neriešiť nič

autor
18. okt 2023

nesnazime sa 2 roky a pytala som sa na uplne ine ako sa tu rozobera..

medda_beda
18. okt 2023

Odpovieme ti na otázku- nemusíš otehotnieť ani pri pravidelnej ovulácií.
Áno ovulácia mohla prebehnúť a áno môžeš byť tehotná.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre