Dobrý deň, som nováčik v robeni ovulacnych testov. Kedy je najlepšie sa snažiť? Už vtedy keď čiarka silnie resp. je skoro rovnako silná ako kontrolná alebo až po pozitivnom teste?
Nemôžeme mať styk nechránený mimo tohto obdobia, preto sa o to zaujímam.
Dakujem
@dadka1997 zdravotné dôvody.
Asi blba pod otazka. Ale ak zo zdravotnych dovodov nemozes mat sex v iny den. Tak z tych istych zdravotnych dovodov sa citis na mozne tehotenstvo?
@maryetta moje telo vytvara protilátky proti spermiam, môžme sa snažiť prirodzene, nakoľko problém sú potraty, nie otehotnieť. Ale čím viac nechránený styku, tým viac sa protilátky tvoria. Beriem na to lieky, ale odporúčajú nám snažiť sa v dní, keď mám ovulaciu a inak sa chrániť. Čiže styk môžme mat kedykoľvek, ale chránený.
Dobre chapem ze doslova ked “musis” otehotniet uplne na “šupu”? Či ako tomu povedať? V tom pripade by som skušala keď su čiarky najsilnejšie.
Pripadne odsleduj aspon 2-3cykly.
Od ovulacia by mala prist do48 hodin o pozitivneho testu. Mozem sa opytat v ktorych tyzdnoch si mala potraty? Aj ja mam zistene protilatky proti spermiam.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A dovod preco nemozete mat styk nechraneny mimo toho obdobia ? Najlepsie mat sex kazdy druhý deň..