Ahojte zienky , idem si k Vám po radu . Ide o to že sme boli na iui , čiže som pichala ovitrelle , takze aby som vedela kedy prebehla ovu skúšala som ovulacne testy , ale ide o to že ovu testy mám pozitívne už 3 dni .. môže to byt z tej injekcie HCG ?
@tessa2299 ďakujem pekne ☺️Aj tebe drzim palce 🍀ja som pichala ovitrelle v stredu 😄večer a piatok ráno iui . Snáď nám to obom vyjde 🍀❤️
No snad uz ano, to je tvoja prva iui? 🙂
Napis mi ked tak spravu, mne ti nejde poslat, lebo si ako anonym 😀
Ja som práve tiež v sobotu pichla ovitrelle a ovu testy stále pozitívne ešte aj dnes, je to z toho. Ja som dnes mala moje prvé IUI a folikul už na sone nebol žiadny 🙄. Takže ovu už bola a testy stake falošne pozitívne. Štvrtok na sone mal folikul 17mm to mi už tmavla čiarka, v sobotu večer kazali pichnúť ovitrelle to som mala už silne pozitívny ovu test ešte pred pichnutím, a v pondelok ráno IUI. Ovulácia musela prebehnúť asi v nedeľu keďže v pondelok (tj dnes) už bol vaječník prázdny. Škoda no, ale spravili to aj tak, že vajíčko vie 12-24 hod po ovu čakať na spermie, tak budem dúfať že to bude náš prípad.. Držím aj vám palce žienky.
@frida1990 ďakujem pekne ☺️Nikdy nevieš, telo je nevyspytateľné 🙂 ja to viem podľa seba .. ja som mala ovuláciu aj cez progesteron ktorý ju má bloknut , doktorka na sone nechápala 😃keď videla tekutinu po ovu
takze nie vždy je telo “ učebnicové “ drzim ti palce 🍀
@tessa2299 toto ako to máš ty je ideálne načasovanie, mne to chceli dať tiež takto ako máš ty lenže vyšlo to presne na nedeľu a to sa IUI cez víkend nerobí, za to sa to risklo že skúsime v pondelok že snáď vydrží a veru už bol folik. fuč. Ale budem veriť že čaká vovajcovode, všetko môže byť ☺️
Ak tomu správne rozumiem, ty si bola na sone pred IUI a už tam videla že prebehla ovu? Spravili ti aj tak IUI aj keď už bolo po ovulácii? No toto je inak ale úplná pravda, že to telo je aj tak jedinečný "vynález" a ide si svoje, nechová sa učebnicovo takže súhlasím s tebou ☺️
@tessa2299 ani Gyncare Nitra ani Helios Martin nerobia IUI cez víkend 😔 GynFiv robia? To som nevedela, ja som obvolala viac centier a všetky že nie IUI sa cez víkendy nerobí. Fakt škoda, mám taký vnútorný smútok v sebe, že čo ak je to zmarené. Viem že by som nemala ale nemôžem si pomôcť.
@frida1990 nie. Toto bolo mesiac do zadu. Vo stvrtok u nej v ambulancii mi namerala 16mm. Povedala, ze iui vychadza tak pondelok-utorok, ale ze radsej si mame spravit vylet do ZA v sobotu, ze ma sluzbu a ma kukne aby vedela. Kedze, mne nepravidelne rastli folikuly po clostile 🙂 v piatok vecer, ked som sla z prace, ma trosku popichalo dolu a v sobotu rano uz prasknuty folikul. Cize sa iui nekonala. 🙂 a nic z toho.
No a tento mesiac som mala v pondelok 17mm folikul, v utorok vecer som si mala pichnut ovi, a stvrtok rano IUI. 🙂
Do ginfivu v ZA. Ale, aby som ta neoklamala, tak sa radsej spytam dr 😬😂 lebo som si neni na 100% ista. Ale mne sa zda, ze mi to vravela 🙂
Autorka príspevku, daj nám potom vedieť,ako to dopadlo, držíme palce 🥰
@frida1990 áno dám 🙂 inak ja som bola v Gyncare v NR a som tam spoko ale cez vikendy nerobia iui ? To som nevedela
Áno nerobia. Ja som s nimi mala nepríjemnú skúsenosť teraz, vo štvrtok som bola u nich, 17 mm folikul, kazali v sobotu pichnúť ovitrelle a v pondelok sme mali prísť na IUI. Ja som im v piatok ešte volala čosi som sa chcela opýtať, a oni mi len oznámili že tu našu IUI musíme o mesiac odložiť, že dočasne nemajú androloga a nemá nám kto spracovať spermie, že nemajú zaňho náhradu. Tak ja som v piatok celá vystresovana zháňala, kto nás na pondelok vezme, chvalabohu nám v Martine vyšli v ústrety. Gyncare stratil moju dôveru žiaľ. Chodila som tam na to sono, čo mi to dalo námahy s mojou prácou to zladiť kde si ozaj neviem vybaviť voľno a pracujem mimo Nitry a bez auta, plus ja mam ľavý vajcovod nepriechodný a ozaj dlho sme čakali kedy bude folukul konečne napravo, potom už to vyšlo a zrazu mi zapotia toto, že nielen že cez víkend nerobia, ale že ma ani v pondelok nevezmu kvôli tomu že chyba androlog. Tak som aj rada že sme nakoniec boli v Martine..
@frida1990 Ach jaj, mrzí má to .. viem si prestaviť keď si mala konečne ovu a oni sa tak zachovali .. Ach jaaj .. ja som myslela že ani mne neurobia iui .. ale nakoniec to vyšlo tesne na minuly týždeň piatok . Minuly týždeň stredu som pichala ovitrelle.. tak som silno zvedavá no , ale nespolieham sa na 100% že ti vyšlo , aby som nebola príliš zas sklamaná 🙂) ale to je super že nakoniec v Martine takto vyhoveli .. jasne treba to takto robiť , že keď človek neni spokojný treba to zmeniť .. ja viem o tom svoje , ja zatiaľ nemôžem nič povedať na Gyncare v NR , ale keby mám tu skúsenosť čo ty , konala by som taktiež ako ty .
Tak super že ti to vyšlo na piatok ☺️. Aj tí robili sono prd IUI? Mala si tam ešte folik? Ku komu chodíš?
Áno ja som inak bola u nich zatiaľ spokojna, chodím k doktorke Hladovcovej, je veľmi fajn, aj hyfosy mi spravila úplne luxusne bez bolesti, zlaté sú tam ozaj aj sestričky, , len chúďa doktorka nestíha má toho hrozne veľa, asi aj ostatní, a s tým andrologom akurát taká blbá náhoda, len dosť neprofesionálne mi prišlo to, že keby som tam ja v piatok náhodou nevolala s inou otázkou, tak neviem či by mi vôbec zavolali že v pondelok sa nám to ruší, a takto na poslednú chvíľu riešiť takéto veci bolo dosť nepríjemné. Ale tak je to tak ako to malo byť asi. Držím palce ❤️ ja už som nedočkavá 😁
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, je to z tej injekcie. Ovulacny test moze reagovat na HCG z ovitrellu. Ja som pichala ovitrelle v utorok vecer a tiez sme boli na iui. 🙂🍀 drzim papce