Ahojte, idem si pre radu.
Myslite že ten dnešný ovulačný test je už pozitívny alebo nie ?
Snažíme sa o babo a mám cystu a doktorka mi dokonca odporúča otehotnieť čo teda aj chceme ale doteraz sa nepodarilo. Kedže mám úplne nepravidelne cykly, neviem kedy mám ovuláciu a povedala som si že skúsime pomoc testami.
Včera a dnes mám spinenie mám pocit že je tam krv. Ale to mávam každý mesiac cca v strede cyklu. Neviem či je to teda u mna nejaká predzvesť ovulácie. Od včerajšieho testu ten dnešný o dost tmavší.
Chcem teda vedieť či myslite že ten dnešný je už Ok alebo nie ? Ak je Ok tak ideme do toho :D ak nie, nechcem to siliť kedze špiniť.
Ďakujem moc za milé odpovede 🙂
@gejb 16:30 bol robený . O takom case cca robím všetky
A po 16:30 si už nerobila? Keď začne tmavnut treba robiť aj 2-3 denne aby sa zachytil vrchol.
@ninka99865 robila som ešte 20:30, je úplne totožný ako ten zo 16:30
A dnes? 🙂
@ninka99865 dnes som ešte nerobila, lebo z ranného mocu sa to nemá a teraz som v robote a tu keby 2 hodiny nepijem tak odpadnem 😅 takze zas až 16:30 . Uvidíme .
Inac ja keď som mala pozitívny tak bol aj z ranného mocu, aj po pití, proste svietil 🙂
Niektore zeny spinia pocas ovulacie. Nemala si ovulaciu, ked si zacala spinit? Alebo nemas to odsledovane aj u dr?
@ninka99865 2 včerajšie totožné, dnešný o veľa bledší . Takze neviem či toe včerajšie môžem brat ako pozitívne a teda cca dnes mám ovuláciu, alebo nie sú pozitívne lebo nie sú take tmavé ako kontrolná 🙈
Začni merať bt, budeš vedieť na istotu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja by som ho pokladala za pozitiviny.
O koľkej bol robený? Je možné že pár hodín po tom alebo predtým by už bola ta prvá ciarka veľmi silno ruzova.