Ahojte baby, čo hovorite na dnešné testy, 16DC? Myslela som že ten posledný bude už úplne tmavý, a on bledne, nechápem to. Je možné žeby sa to dnes mohlo podariť? Najtmavší bol ráno o tej 10:30, a aj ten o 14tej bol o malicko bledsi od neho, no a večer už úplne bledý.
Niekto ani nevystihne pozitivny ovulacny test a niekomu ani dostatocne nezosilnie (ze druha ciarka bude aspon rovnako silna). Testujes castejsie? Ze ci takto rychlo ti prebehne lh a teda ani nemusis zachytit jeho maximum alebo mavas pozitivne testy? Lebo niekomu aj vyskoci a klesne a musi testovat dalej a testy zosilneju az dalsie dni a az potom je ovulacia… 🤗
Rob raz denne približne v rovnakom čase. Možno max. ráno a večer by som robila. Držím palce
@zuza265 zatiaľ čo mám odsledovane, tak nikdy som nemala tu čiarku silnejšiu od kontrolnej. A ďalšie dni testy slabli.
A 4krat som aj otehotnela na 15-16 DC (iba jedno tehu úspešne). Z toho len raz som robila ovu testy a čiarka tiez nebola rovnaká a otehotnela som. No momentálne sa už dlhšiu dobu snažíme, tak preto som začala robiť teraz testy každý mesiac.
Podla mna to mohol byt vrchol - ved aj odbornici uvadzaju, ze proste niekedy akebo niektore zeny proste nemaju tie testy take a ked to mas odsledovane plus ak si mala plodny hlien pripadne ak citis bolesti… atd 🤗 drzim palce
@zuza265 ďakujem, snáď to vyjde 🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ved ale podla fotky nie je pozitivny ani jeden..