Ovulačné testy

16. apr 2023

Ahojte baby, ktoré máte skúsenosti s ovulacnymi testami. Podľa tých mojich nebola ovu alebo to bolo nezachytené? Na ten 16DC bol najtmavsi, tak som myslela, ze ovu bude na ďalší deň, no testy už blednú. Testy boli robené vždy okolo 19tej večer. Styk bol však len 15DC. Čo som zatiaľ mala odsledovane párkrát ovulaciu tak bola tak 14, 15, 16 DC.
V auguste som mala mimomaternicové, a zobrali mi jeden vajcovod, a od tohto januára mi chodi MS tak divne, že 25, 26, 42 DC. Inak mávam 30DC.

sajmonka_1216
17. apr 2023

Keď vidíš, že tmavne, treba robiť castejsie, aj 3x denne… možno si len prešvihla vrchol a na druhý deň už bol svetlý..
napr. Ráno tmavne, na obed je silnejší, večer pozitívny a ráno už zas nič..
nemas predtým piť veľa vody, takze ideálne je začať s testom okolo 9-10… nie prvý ranný moc.. a večer by som ja osobne testovala len keby som videla že tmavne, lebo po celom dni môže byt ten moc dosť riedeny, keďže počas dňa pijes všeličo

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 no ja chodím večer z práce, takže to bola jediná možnosť testovať 😏

sajmonka_1216
17. apr 2023

A keď ideš do prace?

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 no to chodím o 9.15 z domu, dnes napr idem už o 8.30. A to akože je nemožné, keďže z ranného sa to robiť nemá, a najesť a napiť sa potom musím, a už to nevychádza aby som dve tri hodiny nepila.

sajmonka_1216
17. apr 2023

Čo by sa nedalo.. teda ak nevstavas 15 min pred odchodom.. veď ráno normálne pôjdeš na wecko, najes sa, niečo malo vypijes, a pred odchodom mozes na to wecko ešte ísť a potom sa napiť viac.. alebo si urobiť o tej 19 a potom ešte raz, neskôr…
je to na to tebe no… je ale možné že takto ten vrchol nezachytis.. ja osobne mám pozitívny test len 1 deň.. ráno vidím silnejšiu čiarku, na obed ešte viac, a napr minuly cyklus som mala fakt že pozitívny test až o pol 11 večer.. a ráno o 9 už nič, čiarka skoro neviditeľná

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre