Ovulačné testy

barbara24v
8. aug 2018

Ahojte! Chcem sa spytat, nesnažíme sa dlho o bábätko, ale nedalo mi to, lebo cca viem kedy mam mat ovuláciu, tak som si spravila posledné 3 dni ovulačné testy. No z dnešného som trošku jeleň. Viem že by mali byť rovnako silné na pozitívny výsledok, ale raz to vidím že sú rovnako silné a raz že nie.

barbara24v
autor
8. aug 2018
myjusiatko
8. aug 2018

@barbara24v dnesny mi pride pozitivny. Ovu cakaj do 48hod. Je dobre merat aj bazalni teplotu, aby sa ovu potvrdila. Pozitivny test neznamena, ze ovulacia prebehne.

karmela
8. aug 2018

@barbara24v už je pozitívny

pininka
8. aug 2018

Neverila by som tomu, mne vysla iba jedna ciarka pri jasnej ovulacii a aj som otehotnela. Podla mna su menej spolahlive ako tehotenske testy. Sleduj svoje telo, najlepsie ta nasmeruje

tuppuk
8. aug 2018

skús sa skôr zamerať na meranie bazálnej teploty ako na ovulačné testy, ja s nimi tiež nemám dobrú skúsenosť, veľakrát sú menej spoľahlivé ako tehotenské testy. pipinka ti dobre radí 🙂 hlavne sleduj svoje telo, to ťa neoklame 🙂

barbara24v
autor
8. aug 2018

Jedná sa o to, že minuly mesiac mi lekár zistil že u mna neprebehla ovulacia, a telo mi to dalo jasne aj najavo. Išla som s tažkosťami k lekárovi spravil mi scan, a potom jednoznačne povedal že ťažkosti vyplývali pravdepodobne ztoho že som nemala ovulaciu. Ale kedže pozná môj zdravotný stav, tak ma trosku ukludnil, lebo mi povedal, že to bola pravdepodobne nešťastná náhoda. Tak dúfam 😔

barbara24v
autor
8. aug 2018

Ďakujem vam kočky! Ešte sa neplaším, tak to nechávam ešte voľne 🙂

tuppuk
8. aug 2018

@barbara24v ak sa môžem spýtať, ako ti to dalo telo najavo ? moja gynekologička tvrdí že nemať raz za čas ovuláciu je úplne normálna vec a niet sa čoho obávať 🙂 človek sa v tom už ani nevyzná, každý lekár tvrdí niečo iné a potom sa z toho nevieme vysomáriť my bežný smrtelníci :D

barbara24v
autor
8. aug 2018

@tuppuk trosku som ani ja nechápala 🙈😀 išla som za ním stym, že ma cca od 13 DC boleli strašne prsia, a pichalo ma v okoli vaječníkov a cela som bola taká nesvoja. A on mi na to povedal že som nemala ovulaciu. Neviem co je na tom pravdy, brala som to s rezervou. O bábätko sme sa ešte minuly mesiac nesnažili, takze tehotenstvo bolo na 99% vylúčené neviem co sa dialo, ale mrcha prišla aj odišla a aj ťažkosti odišli. Väčšinou pred menštruáciou mam bolesti tak 3-4 dni takze tie dva týždne bolo premňa niečo nové

myjusiatko
8. aug 2018

@barbara24v to ti to povedal len na zaklade tychto priznakov? Tak to by som brala hodne s rezervou.

barbara24v
autor
8. aug 2018

@myjusiatko spravil mi samozrejme ultrazvuk a podľa toho

myjusiatko
8. aug 2018

@barbara24v v kazdom pripade pozitivny ovu test neznamena, ze ovulacia prebehla. Pozor na to.

zuzana_2407
8. aug 2018

Baby,prosim vas kedy by sme mali mat s manzelom styk? Horný test je mamatest a dolný je pepino. Ďakujem

myjusiatko
8. aug 2018

@zuzana_2407 teraz. 🙂

zuzana_2407
8. aug 2018

@myjusiatko ďakujem 🙂

barbara24v
autor
8. aug 2018

Ja som akurát došla z prace, a ten ovu test je fakt dnešný najsilnejsi, ajked viem beriem ho s rezervou pokúsime sa a uvidíme 🙂

evalin88
14. aug 2018

Mne tie testy nikdy neukazali nic.. zachranil nas az lady-Q tester.. jediny fungoval

pupavocka101
14. aug 2018

mne tie testy nefungovali, tak som si potom zacala merat bazalnu teplotu a podla toho sa riadit, a vyslo to. dnes mi mala elizabeth beha po izbe. kocky vyskusajte zapojit aj to meranie tej teploty, nieco si o tom nastudujte na googli. prajem vela stastia, nech coskoro aj okolo vas behavu vase zlaticka.🙂

zuzkazp
16. aug 2018

Baby prosim Vas o radu skor nez pojdem k dr. Cyklus min mesiac 28dni. Dnes 14dc a stale negativny test. Myslite ze pri takej dlzke cyklu moze nastat aj neskor ovu?

renusko09
16. mar 2019

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať na jednu vec 😊 mam 30dnovi cyklus a menštruáciu som mala 26.2 a ovulácia mi vichadzala 8smeho 3ti mala som to potvrdene aj ovuláčnym testom 😊 robila som si ho okolo 15stej a večer sme šli na vec 😊 a na ďalší deň sme išli taktiež na vec 😊 myslíte že tam je šanca??? Robila som test prvý cyklus a neviem či je tam šanca na prvy šup 😊

barbara24v
autor
16. mar 2019

@renusko09
Šanca tam vždy je 🙂 napríklad my sme sa snažili cca 4 mesiace minuly rok a nevyšlo to, teraz nám len “ušlo” v januari a som tehotná 😀🙂 takze nikdy nevies. Ale poznám baby, ktorým to vyslo na prvý sup, tak ti držím palce!! 🙂

renusko09
16. mar 2019

Ďakujem veľmi pekne 😊 dúfam ze višlo 😊

slniecko4
30. júl 2019

Ahojte,chcem sa spýtať,odkiaľ kupujete ovulačné testy?

barbara24v
autor
30. júl 2019

@slniecko4 nájdeš ich v každej lekárni

slniecko4
30. júl 2019

Myslím vo veľkom balení.. napr. 30,60ks..

ivuskass
22. aug 2019

@slniecko4 ebay

slniecko4
23. aug 2019

@ivuskass ďakujem. Už mám od lauritky.😊

janka_001
24. aug 2019

Ahojte baby. Prosim vas je podla vas ten posledny ovulacny test pozitivny? Dakujem pekne za odpovede 😊

ivuskass
24. aug 2019

@janka_001 Este tomu asi trošku chýba

janka_001
25. aug 2019

@ivuskass dakujem krasne za odpoved 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre