Ovulačné testy

dorka_33
30. aug 2021

Ahojte . Píšem sem prvýkrát, keďže prvé dieťa sme splodil ani neviem ako hneď deň po MS ale predtým som mala cystu tak som mala asi rozhadzany cyklus ..no ale ide o to ze už sa nejaký čas pokúšame o druhé a stále nič a preto by som chcela vyskúšať ovulacne testy ale vôbec netuším akú značku alebo je to jedno? Akurát mi mi konci ms a chcem testovať od začiatku poradíte? 🙂 ďakujem

ikonica
30. aug 2021

Objednaj si one step od @lauritka

reasonka
30. aug 2021

@dorka_33 kúp si v Benu lekárni ja ich používam a som veľmi spokojná ,zajtra im konci akcia kúpiš 3 zaplatíš len 2 🙂10 euro a máš 21 ks

dorka_33
autor
30. aug 2021

@reasonka benu lekaren žiaľ nemáme v meste...

dorka_33
autor
30. aug 2021

@ikonica chcela by som ich už dnes najneskôr zajtra 🙂

ikonica
30. aug 2021

@dorka_33 jaj, no tak potom skus tie livsane z benulekarne.... Inac lauritka posiela dost rychlo, len v stredu je sviatok, tak neviem kedy by ti to doslo ....

ikonica
30. aug 2021

@dorka_33 aha teraz citam, ze nemate benu... Tak skus akekolvek ine, napr dr max a pod...

dorka_33
autor
30. aug 2021

@ikonica dobre zbehnem do lekárne a nejaké si vypýtam ja som len chcela vedieť ci sú nejaké lepšie/horšie doteraz som to nikdy nepoužila

reasonka
30. aug 2021

@dorka_33 ak máš niekde teta drogéria tam majú tiež spoľahlivé ,mám odskúšané aj tie ale potom som prešla na tie Livsane

ikonica
30. aug 2021

@dorka_33 ja mam skusenost prevazne s tymi one step a bola som spoko... Skusala som aj intimed zo 101 drogerie, ale tie mali nejako menej farbiva a nizsiu citlivost, ked dobre pamatam...

ikonica
30. aug 2021

@reasonka kedy ocakavas asi ovulu? skus objednat od lauritky a ked tak budes mat na dalsi cyklus....

ikonica
30. aug 2021

A lekaren Partner u vas nie je? Aj tam by mali mat Livsane..

dorka_33
autor
30. aug 2021

@reasonka
@ikonica ženy bývam v PU tu dokopy nič nieje 🙈🤣🤣 čisto teoreticky by som ovulku mala mat v strede cyklu vtedy ma aj vaječníky bolia ale teda doteraz som to nesledovala tak aj preto chcem testovať celý mesiac nech viem 🙂

reasonka
30. aug 2021

@dorka_33 tak si meraj bazalnu teplotu ,ak ťa to neobmedzuje 🙂

reasonka
30. aug 2021

@dorka_33 a keď ti teraz končí ms tak máš čas objednať ešte a vo štvrtok najneskôr piatok ti to dojde a máš vyriešené 🙂tak šup šup objednaj teraz

dorka_33
autor
30. aug 2021

@reasonka tento mesiac chcem začať od prvého dňa po MS nakoľko aj prvé dieťa sme splodil prave vtedy 🤣

stanka15551
6. sep 2021

Ahojte snažilky, myslite ze mozu znamenat 3 dni po sebe takéto ovulacne testy tehotenstvo? O 10 dni mam dostat menzes🙈

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre