Ovulačné testy

bessdonna
17. sep 2024

caute baby.vcera popoludni (10dc) ovu test negativny,dnes rano o 10 tej pozitivny a teraz becer o 6tej uz slabne.znamena to,ze som ledva vystihla vrchol lh a uz aj prebehla ovulacia?cize dnes vecer uz bude neskoro?rano som mala aj velky pokles teploty.este na to som myslela,ze poobede som mozno vela pila,tak o 2h si spravim estee jeden test.

nikapuggioni
18. sep 2024

@bessdonna od pozitívneho ovulacneho testu nastane ovulacia za 24/48 hodin

mariska1989
18. sep 2024

Máš to akurát, takže včera ak ste skúšali , a dnes tiež tak je šanca
Držím palce až sa podarí

bessdonna
autor
19. sep 2024

predstavte si,ze hned rano vydkocila potom teplota.cize po pozitivnom teste ja ovulujem rychlo,vecerny aj ranny styk uz je len pre potesenie,k otehotneniu uz nepomoze 😭a predtym sme boli spolu predosly den cez obed.

nikapuggioni
19. sep 2024

@bessdonna máš graf?? Ako je pravda ze po pozitívnom teste môže nastať ovu do par hodín ale čo viem moze sa to stať len pár krát. Takze ak si mala ovu včera a styk max 3-4 dní do zadu tak sa môže zadarit. Keďže v spermie v dobrých podmienkach dokážu prežiť v tele ženy niekoľko dní (3-4dni) 🙂 držím palce

nikapuggioni
19. sep 2024

@bessdonna a ešte dodám ak nastala ovulacia to znamená ze vajicka prasklo tak čaká vo vajcovode 24 hod túto dobu je schopné oplodnit sa. Takze aj máš doma muža skúsila by som aj dnes

bessdonna
autor
19. sep 2024

dakujem moja❤️toto je moj graf.minuly mesiac tiez po pozit.teste prisli ovu bolesti a spatne som zistila ze som ovulovala v ten den.sex sme celkom mali aj v predoslych dnoch,len akosi malo dni bolo na to takto.

nikapuggioni
19. sep 2024

@bessdonna noo to naozaj vychádza na ovulaciu. Mali ste pred ovu sex s manželom?? Držím palce ne h to tento krát vyjde 🤞🤞

mariska1989
19. sep 2024

Tak až ostane v tých výšinách ako je pekné . Držím palce šance sú

bessdonna
autor
19. sep 2024

@nikapuggioni mali mali den predtym ale cez obed,kym mala spala a vecer sa nam nechcelo uz,lebo cez obed 2x za sebou,vecer sme na to uz nepomysleli.a kedze hlienik mavam slaby,tak tomu nedavam velku sancu,kebyze mame vecer,to by bolo ine.

bessdonna
autor
19. sep 2024

@mariska1989 ďakujem,no ja uz pri tom poklese 11dc rano tusila a nadavala,ze obednajsi sex asi nestacil.toto poovulacne obdobie byva take dlhe,ale aspon cyklus bude lratsi ked som tak skoro ovulovala.

nikapuggioni
19. sep 2024

@bessdonna to vôbec nevadí ze ste neboli aj večer spolu s mužom. Stačilo by aj to poobedie keďže ako som písala spermie ostanú živé niekoľko dní. Počuj ja mam tiež slabý hlien preto som pred prvým twhu používala lubrigacny gél na otehotnenie 😇

bessdonna
autor
19. sep 2024

@nikapuggioni aj my pouzivame 🙃

nikapuggioni
19. sep 2024

@bessdonna no tak je super 😇 daj potom vedieť ako si dopadla 🙂🙂

bessdonna
autor
19. sep 2024

@nikapuggioni urcite dam🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre